7 неща, които винаги да имате в чантата

Ето кои са те

2019-01-17 18:00:00
7 неща, които винаги да имате в чантата
Снимка: Pexels

Всички знаем, че когато излизаме, трябва задължително да носим със себе си пари, документи, телефон. Но ето и кои са другите неща, които е препоръчително също да са в чантата ни, според Female First.

 


1. Мокри и сухи кърпички

 

Сухите кърпички са задължителни през зимата, ако сме настинали, както и за почистване. Но е още по-добре да имате мокри кърпички - с тях ще се почистите по-добре след хапване, ако се изцапате с кафе, друга напитка, дори ако ви потече кръв. Те дори действат освежаващо на организма заради приятния аромат.

 


2. Зарядно

 

Никога не излизайте без зарядно, особено ако сте навън повече време! Интернетът и социалните мрежи хабят батерията, а може да ви се наложи да се обадите спешно или да пишете на някого, когато се прибирате. 

 


3. Балсам за устни

 

Момичетата винаги трябва да носят балсам за устни със себе си, не само през зимата. Устните могат да се напукат и през лятото. А ако балсамът е с блясък - прави устните ви още по-неустоими!

 


4. Крем за ръце

 

Това е задължителен продукт и за мъжете, и за жените. През зимата и есента кожата се изсушава, добре е да мажете ръцете с крем по няколко пъти на ден. Кремът омекотява кожата на ръцете, а и излъчва приятен аромат.

 


5. Дъвки

 

Лошият дъх е ужасен, дъвките ще ви помогнат да се преборите с него. Ако имате ментови дъвки, няма да се притеснявате и да си поръчате нещо пикантно или люто за обяд. 

 


6. Обезболяващи хапчета

 

Не знаете кога болката може да ви изненада. Ако сте на изпит или имате важна среща и трябва да останете навън, най-добре е да имате някакво универсално хапче, което помага за главобол, болки в стомаха, зъбобол и т.н.

 


7. Храна

 

По принцип пакетираните храни са вредни, но по-добре да имате нещо малко за хапване в себе си. Може да ви прилошее между основните хапвания или да трябва да излъжете глада. Плодовете и соленките са добър вариант.

 

Без какво не тръгват на път зодиите?

 

Палитра сенки като пица!

 

Вода с лимон: 4 ползи за кожата

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия