Как зодиите ще прекарат коледната сутрин?

Ето какво ще правят

2018-12-24 18:00:00
Как зодиите ще прекарат коледната сутрин?
Снимка: Pexels

Коледа е най-магичното време от годината. Всички се вълнуват за нощта на 24 срещу 25 декември, когато Дядо Коледа остава подаръци под елхата и така прави коледната утрин още по-вълшебна. Ето какво ще правят зодиите на 25 декември сутринта.

 


Овен

 

Ще са най-ранобудните на тази сутрин. Много ще са енергични и ще опитат да събудят всички вкъщи, за да започнат празненствата и разменянето на подаръци.

 


Телец

 

Обичат коледните традиции. Няма да допуснат сутринта да мине без вкусни изкушения - ще направят капучино с пяна и горещ шоколад със сметана за всички.

 


Близнаци

 

Те са готови за парти от сутринта. Със ставането ще пуснат популярните, макар и вече досадни, коледни песни и ще танцуват.

 


Рак

 

Ще помогнат на Телците. Раците ще се заемат с приготвянето или поне поднасянето на вкусна празнична закуска. Ще раздадат шоколадов Дядо Коледа на всеки.

 


Лъв

 

Много са креативни, но дори по празниците се проявяват като шефове. Ще дадат наставления за това как да бъде прекаран деня и кои места могат да се посетят. Ще правят планове.

 


Дева

 

За тях е задължително да се изгледат няколко коледни филма. Първият ще бъде пуснат още сутринта, за да зареди с насторение всички. Залагат на "Договор за Дядо Коледа" и "Елф".

 


Везни

 

Просто ще са изключително развълнувани и емоционални. Ще прегръщат всички, ще благодарят за подаръците и ще искат да излязат на разходка с любимите.

 


Скорпион

 

Скорпионите ще кажат, че празниците са надценени и всъщонст няма какво толкова да се празнува. Но ще зарадват близките си с най-смислените и невероятни подаръци. Всеки ще им благодари.

 

Стрелец

 

Оптимисти са и много се радват на празниците. Първо ще проверят дали Дядо Коледа е изпил млякото и изял курабийките, после ще разопаковат подаръци.

 


Козирог

 

Ще предложат помощта си за приготовленията за празника. Не искат да бездействат. Може да са и доброволци и да дарят пари, дрехи и храна за сираци или бездомници.

 


Водолей

 

Ще си поговори с роднините и близките. Ще опита да направи равносметка за годината, ще каже кой от близките е бил послушен и кой е успял да го нарани.

 


Риби

 

И те ще са доста развълнувани. Ще следят реакциите на роднините си, когато отварят подаръци. Ще си уговорят среща с приятели, които също да зарадват. И ще искат да отидат на ледена пързалка.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия