6 зодии, които имат нужда от почивка

Ето кои са те

2018-12-14 18:00:00
6 зодии, които имат нужда от почивка
Снимка: Pexels

Годината беше доста натоварена за някои зодиакални знаци. Те са работливи, отговорни, организирани и постигат целите си, но е време да си дадат почивка и да се подготвят за празниците. Ето и кои са те.

 


Овен

 

Влагат всичко от себе си, когато работят и учат. И се отдават изцяло на ангажиментите и целите си. Но често плащат със здравето си за това. В момента са изморени физически. Страстни са и винаги опитват да са първи, най-добрите и да покорят върховете. Тъй като са и импулсивни, и нервни, страдат от контузии и главоболие, причинено от стрес.

 


Близнаци

 

Те традиционно са спокойни, дори когато не всичко около тях се получава добре. Безгрижни са, весели, умеят да се забавляват. Но тази година се измориха, защото едновременно изпълняваха много задачи и водиха активен социален живот. Не обичат да се оплакват, затова вършиха съвестно много работа, но и не отказваха покана за излизане и парти.

 


Дева

 

Много целеустремени и мотивирани за успех са. Амбицирани са и на момента се заемат със задачите, които трябва да свършат. Работят внимателно и старателно, защото са перфекционисти и не желаят да допускат грешки. Това обаче ги изморява. Прекалено много се фокусират над детайлите, често работят извънредно и учат по никое време. Сами не си оставяха време за почивка и жертваха съня си.

 


Везни

 

Везните обожават да се заемат със сложни задачи, които не всеки би приел. Носи им удоволствие, когато разгадаят нещо трудно и постигнат успех. Решени са на всяка цена да се справят, което обаче ги прави изнервени и стресирани, особено в началото, когато задачата им се струва непосилна. Така вредят на здравето си, а и много се притесняват, когато изпуснат краен срок за проект. Струва им се, че 24 часа на ден са недостатъчни.

 


Стрелец

 

В природата на Стрелците е да казват "да" на всичко, да се възползват от всяка възможност, да се отдават на всяко приключение, да пътуват при всеки удобен повод. Те мислят за последствията по-късно и не осъзнават колко може да ги измори тази непрекъсната активност. Не искат да пропускат нищо, жадуват да опитват нови неща, а и се отнасят съвестно към работата си. Но сякаш нямат момент за почивка и релакс, винаги са в движение.

 


Козирог

 

Най-трудолюбивите зодии. Работят съвестно и старателно, учат много, помагат на приятели и близки, заемат се с различни задачи, постигат свои цели. Техният график винаги е запълнен. Вечер са толкова изтощени, че искат единствено да си легнат и веднага да заспят. Стават рано, трудно сменят професиите и интересите си, лоялни са към работодателите си. Имат нужда от ваканция на красиво място или поне да спят до късно няколко дни. Хубаво е и да намерят време за забавления по празниците.

 

4 зодии, които винаги спорят

 

Топ 3 на най-ученолюбивите зодии

 

5 зодии, които са фанатици

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия