Като деца: Какъв подарък са искали зодиите за Коледа?

Ето какъв

2018-12-28 18:00:00
Като деца: Какъв подарък са искали зодиите за Коледа?
Снимка: Pexels

Коледа е най-забавна и най-чакана, докато сме деца. Ето и каквъв коледен подарък най-често са искали зодиакалните знаци, когато са били съвсем малки.

 


Овен

 

Колички. И то не само играчки, които да си навиват, а и истински електронни колички, които могат да карат навън. Мечтаели са да пътуват.

 


Телец

 

Те са копнеели за детска фурна за печене. Често са обичали да си играят, че имат ресторант, да сервират и готвят.

 


Близнаци

 

Искали са най-много детски телефони и мобифони, които звънят с весели мелодии и казват смешни неща. Обичали са да имитират, че работят, телефонират на колеги, разказват си истории с приятели.

 


Рак

 

Чувствителните Раци от малки са обичали плюшените играчки. Радвали са се, когато могат да гушнат някое сладко животинче.

 


Лъв

 

Лъвовете са кокетни, стилни и държат на красотата. Обожавали са да им подаряват кукли, които изглеждат изящни и са като от приказките.

 


Дева 

 

Да се грижат за тамагочи е било истинско прикюлючение за тях и една от мечтите си. С нетърпение са чакали да получат електронен домашен любимец.

 


Везни

 

И те харесват кукли, като Лъвовете, но са държали да имат повече кукли Барби. Те са им били по-интересни, защото могат да им правят дрехи, да ги носят навсякъде.

 


Скорпион

 

Искали са уоки токи. Мечтаели да са детективи, изследователи, да разгадават тайни, да са на мисия - какво по-подходящо от тези джаджи за тях и най-добрия им приятел?

 


Стрелец

 

От малки обичат купоните, забавленията, музиката. Мечтали са да имат уолкмени, дискмени, за да слушат любимата си музика навсякъде и да се хвалят на приятелите си.

 


Козирог

 

Обичали са детски бижути и накити, с които да изглеждат като принцеси, принцове, крале, вълшебници и т.н. Радвали са се и на корони и жезъли.

 


Водолей

 

Електронните игри са им били страст. "Супер Марио", тетрис и т.н. - това са чакали с най-голямо нетърпение от Дядо Коледа.

 

 

Риби

 

Рибите са искали подаръци, свързани с празника - сфери, в които сякаш вали сняг, еленчета, фигурки на Дядо Коледа. Харесвали са и къщи, пълни с обзавеждане.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия