Какви родители (ще) са зодиите?

Проверете какви (ще) са

2018-11-21 18:00:00
Какви родители (ще) са зодиите?
Снимка: Pexels

Всеки родител има и положителни и отрицателни страни. Но някои са много отдадени на децата си, знаят как да се грижат за тях и по какъв начин е най-добре да ги възпитат. Ето и какви родители са или ще бъдат зодиите.

 


Овен

 

Овните са независими и амбициозни, затова децата им също от малки се справят сами и са решени да постигнат много. Тези знаци са модел за подражание за наследниците си.

 


Телец

 

Много стабилни и сериозни. Може да се разчита на тях, винаги помагат, но и знаят как да поддържат реда в семейството. Стриктни са и не позволяват волности на децата.

 


Близнаци

 

Те винаги остават млади по душа. Имат много енергия, затова винаги измислят интересни занимания за малките. Жизнени са и са като приятели за децата си.

 


Рак

 

Отлични домакини. Приготвят най-вкусните ястия, държат децата да хапват домашна храна, подреждат дома. Те помагат много на децата с домашните.

 


Лъв

 

Горделиви са. Децата са им слабост, затова обичат да ги глезят, когато могат. Хвалят се с постиженията на наследниците си и искат детето им да стане уверено, каквито са те.

 

Зодиакални двойки, които не си подхождат


 

Дева

 

Много организирани. Държат всичко да е подредено и чисто, грижат се много за дома. Държат и на добрата хигиена и редовно водят малките на профилактични прегледи. Бързо решават проблемите.

 


Везни

 

Те са спокойни и проявяват разбиране към проблемите на младежите. Обичат да говорят с тях. Държат децата им да познават изкуството, да са част от културния живот. Учат ги на много креативни неща.

 


Скорпион

 

Обичат страстно децата си, но не искат да ги глезят, искат да ги научат да се справят сами, за да ги подготвят за живота. Може да са строги и стриктни, но за добро.

 

6 мита за мъжете и жените
 

Стрелец

 

Стрелците обожават да поемат рискове и искат и децата им да са смели и да не се страхуват от новото. Водят децата си на екскурзии от малки, запознават ги с различни култури и традиции.

 


Козирог

 

Много работливи са, но отделят и доста време за семейството. Учат децата си да са отговорни, да се трудят здраво, да са издръжливи и да не се предават, когато видят проблем.

 


Водолей

 

Бунтари са и се борят за справедливост. Искат децата им да имат гражданска позиция от малки, обясняват им много неща за света около тях, водят ги по протести. Учат ги, че да си различен е хубаво.

 

Според зодията му: Как ще разберете, че ви обича?


Риби

 

Най-любвеобилните и нежни родители. Много са мили към децата си, грижат се за тях, прегръщат ги постоянно. Насърчават ги да творят и да се занимават с изкуство. Не им се карат за оценки в училище.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия