4 зодии, които са много самокритични

Проверете кои са те

2018-08-16 18:00:00
4 зодии, които са много самокритични
Снимка: Pixabay

Дева

 

Девата е знакът, който най-често осъжда околните. Но не само тях, тази зодия много често съди и себе си за постъпките си. Трудно приемат своите недостатъци и какви хора са всъщност. Прекарват часове, седмици, дори месеци в търсене на себе си и ненавист към някои свои качества. За тях това е един малък ад, но рядко позволяват другите да го видят.

 


Везни

 

Съвестни са и не искат да наранят другите. За тях хармонията е важна. Опитват се да забравят за лошите си помисли, но не се получава винаги. Склонни са към философстване и често се вглеждат във вътрешния си свят. Понякога се самосъжаляват и укоряват за свои постъпки. Но и те го крият. Не се мислят за перфектни. Но точно това ги притеснява, защото по принцип искат всичко около тях да е перфектно. Понякога са жестоки към себе си, което води до тревожност и здравословни проблеми.

 


Рак

 

Много са мили и крехки, затова рядко се държат злобно или обиждат. Не обичат да проявяват враждебност. Проблемът е, че никога не са доволни от себе си, от това, което са постигнали и от начините, по които са действали. Колкото и да се опитват, не могат да постигнат идеални резултати. Колкото и здраво да работят, все някой ги изпреварва, което много ги натъжава. Самосъжаляват се изключително често.

 


Риби

 

Рибите най-умело крият как се чувстват. Изглеждат весели и приятелски настроени, но отвътре могат да са съсипани. Ако видите какво се случва в съзнанието им, сигурно ще ви иска да си поплачете. Рибите се срамуват от много неща, които са направили и са изпълнени с чувство за вина. Само те си знаят защо, реално никой не мисли нищо лошо за тях. Рибите си мислят, че са лоши хора, а всъщност са прекалено строги към себе си - те са една от най-добрите и благородни зодии.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия