Работа-мечта: Да се грижиш за котки

В Гърция търсят човек, който да храни котките и да се грижи за тях

2018-08-16 13:30:00
Работа-мечта: Да се грижиш за котки
Снимка: Pexels

Всеки мечтае да работи това, което най-много обича. За хората, които обожават животните, и особено - котките, се разкрива страхотна работна позиция!

 

В резервата за котки God's Little People Cat Rescue на острова Сирос търсят някой, който да се грижи за пухкавите животинки. В обявата пише, че позицията е подходяща за "мъдър и истински любител на котки, който знае как да се справя с много котки едновременно и обича тяхната компания".

 

Работникът ще трябва да ги храни и да се грижи за здравето им и нуждите им. За човека ще бъде осигурена къща с градина, от която ще се вижда Бяло море, добра заплата и котешка компания.

 

Задължително се изисква шофьорска книжка, тъй като работникът ще трябва да води котките на ветеринар, ако се наложи. Посочва се, че човекът, който има интерес към позицията, не трябва да се притеснява от уединението, тъй като през зимата островът става малко самотен и тих.

 

Мястото е идеално за хората, които обичат природата, спокойствието и тишината. Към работните задължения ще влиза и нежното говорене и шепнене на котките, когато в резервата трябва да се подслони дива котка. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия