С тога при алигатор

Едно нетрадиционно дипломиране

2018-08-27 13:30:00
С тога при алигатор
Снимка: Facebook

Завършването на университет/колеж и получаването на диплома за висше образование е един от най-вълнуващите моменти в живота. Затова дипломантите правят всичко възможно да отбележат събитието по подобаващ начин и да го запомнят добре.

 

Снимките с тоги, каненето на цялото семейство на церемонията, партитата с колегите, са нещо традиционно. Но американката Макензи Ноланд е избрала да отпразнува дипломирането по друг начин.

 

Тя работи като стажант за спасителен център за диви животни в Тексас, носещ името Gator Country. Затова е решила да си направи фотосесия с един от приятелите ѝ там - алигатора Биг Текс.

 

Той е дълъг близо 4 метра и тежи 454 килограма. Официално момичето се дипломира на 10 август, като специалността ѝ е "Природа и рибарство и аквакултури". Затова тя няма страх от крокодила.

 

Дори, когато го храни, прави специално представление за посетителите на центъра.

 

"Мисля, че това е прекрасен начин да подчертая какво съм правила по време на стажа ми и да покажа колко развълнувала съм, че завършвам такава специалност в университета A&M в Тексас", казва Макензи пред TeenVogue.

 

Текс е най-големият алигатор, уловен жив, в САЩ. Студентката признава, че обича да му говори сладко, да го гъделичка по носа. Пред BuzzFeed тя разказва, че е била хапана от малки птици, и от това я е боляло, не Текс никога не я е хапал.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия