В какво се изразява щастието за зодиакалните знаци?

Какво прави зодиите истински щастливи?

2018-07-22 10:30:00
В какво се изразява щастието за зодиакалните знаци?
Снимка: Pexels

Овен

 

Не обичат да стоят на едно място и да чакат. Сами вземат това, което мислят, че им се полага. Това ги прави щастливи - преследването на целта. Никога не се предават. Справят се добре в работата си, а често постигат и отлични резултати в спорта.

 


Телец

 

Обичат семейството и приятелите си и никога няма да направят нещо, което да ги нарани. Щастливи са, когато защитават другите и ги подкрепят. Дори биха се изправили без страх срещу враговете на близките си.

 


Близнаци

 

Чаровници са и често се измъкват безнаказано от много ситуации. Доставя им истинско удоволствие, когато другите се влюбват в тях или поне ги харесват. Затова изживяват много тежко, ако някой ги отхвърли.

 


Рак

 

Решават проблеми и не могат да заспят спокойно, ако не са намерили правилните отговори. Помагат на другите и спасяват положението. Раздават се толкова, защото знаят какво е да си предаден и измамен.

 


Лъв

 

Лъвовете харесват себе си и искат да ги забелязват, но всъщност рядко поставят своите нужди на първо място. Грижат се за другите, както царете трябва да се грижат за народите си. Да виждат хората около тях усмихнати им носи истинска наслада. А и това им създава по-добър имидж.

 


Дева

 

Щастливи са, когато са независими. Не се нуждаят от компанията на други хора често, не се интересуват от мнението на другите. Не биха се променили заради околните, дори на моменти да са леко самотни.

 


Везни

 

Интелигентни и забавни. Везните обичат да творят и да реализират плановете си. Креативността и общуването с другите ги прави радостни. Обичат да заразяват с идеите си и да карат другите хора също да мислят по-отворено.

 


Скорпион

 

За тях има само една дума - любов. Постоянно мислят за нея, за хората, които обичат и не се страхуват да го показват, да се грижат за близките си. Постоянно показват обичта си - с прегръдки, целувки, с мили жестове и подаръци, с вниманието, което отдават.

 


Стрелец

 

Искат да видят и опитат всичко възможно на тази планета. Пътуванията, приключенията, впускането в неизвестното е това, което им носи наслада. Хората, които срещат по време на екскурзии, ги зареждат с положителна енергия.

 


Козирог

 

Щастливи са, когато успеят да свършат работата, която са планирали, и то без грешки. Когато нещата се случат точно по реда, по който е трябвало. Понякога това малко ги стресира, но козирогът изпитва огромно щастие, когато види успехите си.

 


Водолей

 

Доволни са, когато успяват да застанат зад принципите си и да защитят онеправданите. Когато другите възприемат вижданията им, водолеите знаят, че са изпълнили мисията си. И когато са се преборили с несправедливостта и видят радост в очите на другите хора, те са двойно по-щастливи.

 


Риби

 

Мечтатели. Когато потънат във фантазиите си, усмивката не слиза от лицето им. За тях е много важно и да се мисли за опазването на планетата, затова постоянно повтарят на другите колко важно е да не замърсяват и да се грижат за природата. Заразяват с енергията си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия