Какво правят зодиите на домашно парти?

Вижте кои са най-големите купонджии

2018-06-13 18:00:00
Какво правят зодиите на домашно парти?
Снимка: Pexels

Сезонът на летните партита вече е открит. Ето и как се държи всяка зодия по време на домашен купон.

 


Овен

 

Ако сте представител на тази зодия, вие сте двигателят на домашните купони. Още с влизането носите настроение и подканяте всички да изпият по един шот с вас. Състезателната ви природа се проявява и на партитата. Ако някой предложи игра с надпиване или нещо подобно, овните печелите всеки рунд.

 


Телец

 

За телците е най-важно да се чувстват като у дома. Разполагат се удобно на мебелите и започват да си говорят с определени хора, които им допаднат. Не се запознават с нови хора, с които повече няма да общуват, а наистина създават приятелски връзки. Винаги следят внимателно дали близките им не са прекалено пияни и не стават за смях, за да им помогнат.

 


Близнаци

 

Те са като магьосници. Омайват всички на партито с остроумни забележки, шеги и закачки. Умеят да флиртуват добре. Рядко се задържат на един купон дълго, защото обикновено имат няколко покани за вечерта и държат да уважат всички.

 


Рак

 

Отначало са срамежливи. Но след няколко питиета се отпускат и започват да обясняват на приятелите си колко ги ценят. Възможно е и бързо да се влюбят при ново запознанство на парти. Емоционални са, и ако нещо ги разстрои на купона, имат нужда от прегръдка.

 


Лъв

 

Никога не остават незабелязани, когато влизат. Носят бляскав, модерен тоалет и очароват околните. Успяват винаги да са център на внимание, а ако случайно това не се случи, могат да направят сцена. 

 


Дева

 

Девите са домакини, дори купонът да не е в тяхната къща. Грижат се за всички - проверяват дали всеки има достатъчно алкохол в чашата, сменят музиката, ако не е подходяща, отбелязват, ако е прекалено шумно и съседите се нервират. Помагат и за почистването.

 


Везни

 

Ако стане някакъв скандал или се стигне до бой, везните са тези, които ще успокоят нещата и ще се погрижат да не става нищо сериозно. Те искат всички да се забавляват и да няма напрежение, но пък всъщност се замислят дали те самите не са предизвикали драмата.

 


Скорпион

 

Скорпионите често съжаляват, че са приели покана за парти и са отишли, особено ако то не е с подбрани хора и подходящата за тях музика. След няколко питиета обаче задръжките им падат и се впускат в секси танци. Почти винаги си намират нова тръпка на купон, а ако там е някой техен бивш партньор - караницата е неизбежна.

 


Стрелец

 

Приключенци по природа, те са готови на всякакви лудости на партита. Приятелите ги губят в тълпата още първите пет минути, а после ги намират доста пияни и щури. Все пак, никой не смее да съди стрелците, те знаят как да се забавляват.

 


Козирог

 

И там си остават консервативни и авторитетни. Дават страхотни съвети на пияните около тях и после помагат на всички да се приберат вкъщи.

 


Водолей

 

Постоянно са в движение и предизвикват останалите да пият повече, да танцуват по-страстно, да пеят по-силно. Опитват се да приобщят тези, които са по-свити. Умеят да предразполагат хората и си създават нови приятелства.

 


Риби

 

Обожават купоните, за тях това е начин да избягат от реалността. Наслаждават се на всяка минута, пият много, забравят за всякакви проблеми и грижи. Но и винаги са готови за един сериозен, дълбок разговор с непознат, който ги разбира много добре.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия