Текст на Linkin Park спаси самоубиец

Това се е случило във Флорида

2019-08-01 12:00:00
Текст на Linkin Park спаси самоубиец
Снимка: Reuters

Жена от Флорида е успяла да спаси мъж от самоубийство миналата седмица, като е цитирала текст на Linkin Park, предават от "WKMG-TV".

 

Здравната работничка Кристина Сетани е шофирала по мост във Флорида, когато е видяла мъж да стои отвъд парапетите и да се готви да скочи от моста. Тя слиза от колата и отива при него, защото много се притеснила.

 

Кристина сяда до мъжа и започнала да цитира текст на рок бандата от песента им "One More Light" - "На кого му пука, ако още една светлина изгасне?/ Е, на мен" (Who cares if one more light goes out? / Well, I do).

 

"Спрях, защото съм била на негово място. Той се нуждаеше от човек, който да покаже, че му пука. Не знам дали това му помогна, но той просто се разплака", обяснява жената. 

 

Властите коментират, че намесата на Сетани е спасила живота на човека. Полицаят, който се отзовал, казва: "Надявам се, че мъжът е приел това като знак".

 

Мъжът не е бил арестуван, но сега е приет в психиатрична клиника. Кристина казва, че мисли за него всеки ден.

 

За съжаление, вокалистът на Linkin Park, Честър Бенингтън, се самоуби през 2017 г. - в същата година, когато излиза песента "One More Light" и едноименния албум на групата. 

 

Снимка: Reuters

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия