Здравословен навик според зодията

Вижте кой е той

2019-07-25 18:00:00
Здравословен навик според зодията
Снимка: Pexels

Когато говорим за поддържане на форма, всеки спазва различни диети, прави различни упражнения и има различни навици. Ето как зодиакалните знаци се грижат за себе си.

 


Овен

 

Обичат да си хапват вкусни ястия и не обръщат толкова внимание на това какво точно ядат, а на друго - на времето. Гледат да се хранят по едно и също време всеки ден, в едни и същи часове. Много са стриктни, ядат по 3-4 пъти на ден, в определени часове.

 


Телец

 

Телците са сред най-големите чревоугодници. Обожават храната и не биха се отказали от изкушенията. Мързеливи са и не биха практикували много интензивен спорт, но пък обожават да медитират - това ги успокоява. Поддържат форма чрез йога или пилатес.

 


Близнаци

 

Тези зодии са много активни, широкоскроени, забавни. Не мислят толкова за храната, която хапват или спорта, защото така или иначе често са в движение, но опитват да ограничават гледането на телевизия. И без това за тях това е безсмислено, а и не искат да вредят на очите си. Предпочитат да са навън.

 


Рак

 

Те са обсебени от чистата храна, от натуралните продукти. Обръщат много внимание на здравето си, искат да водят здравословен живот. Купуват скъпи храни, проверяват състава им, предпочитат зеленчуци от село, а ако ядат месо, то е органично.

 

Снимка: Pexels


Лъв

 

Лъвовете не се палят лесно по някакви здравословни тенденции. Те знаят, че доброто насторение и положителната гледна точка са най-важни за доброто състояние и затова се смеят много, угаждат си. Търсят златната среда - не се хранят прекалено обилно, но и не гладуват. Не спротуват много активно, но и не се заседяват на едно място.

 


Дева

 

Тези знаци са перфекционисти във всяка сфера в живота си. Затова и мечтаят за перфектната фигура, почти никога не са доволни от килограмите или вида си. Обсебени са от диетите, гладуват, често се измъчват и много се критикуват. Смята се, че много представители на тази зодия страдат от булимия.

 


Везни

 

На тях много бързо им доскучава и не искат да допуснат да водят скучен живот. Постоянно трябва да са активни и да се запознават с нови хора. Затова често ходят във фитнеса, в салона, да тичат. Записват се на много нови курсове - танци, бойни спортове и така са в перфектна форма.

 


Скорпион

 

Скорпионите могат да са много дисциплинирани, когато се грижат за фигурата си. Пият много вода на ден, което им помага. Понякога дори има дни, в които пият само вода, за да се пречистят. Не спазват определена диета дълго, но често си правят такива пречиствания и карат само на вода, плодове, салати и т.н. Ходят пеша доста.

 


Стрелец

 

Сред най-активните зодиакални знаци са, обожават спорта. Харесва им да пробват много неща - тичане, каране на велосипед, плуване, предпочитат да са на открито, а не да се затварят във фитнеса. Ходят по екскурзии, походи, разходки в планините - това ги зарежда с настроение и енергия.

 

Снимка: Pexels


Козирог

 

Козирозите не следят точно какво ядат или кога го ядат, но пък се вманиачават по друго - количеството на храната. Гледат да си сипват малки порции, следят грамажите, когато разглеждат меню. Не спортуват, но пък се лишават от десерти. Ядат често, но по малко.

 


Водолей

 

Тези зодиакални знаци често се хранят разделно. Един ден хапват само месо, друг само картофи, трети само сладко, четвърти - само зеленчуци. Редовно разделят храните и по цветове - например един ден ядат само лилави зеленчуци, друг - само зелени.

 


Риби

 

Рибите често се увличат по модерната в момента диета, която спазват любими техни знаменитости или техни приятели. Но много обичат сладко и газирани напитки и невинаги издържат дълго. Все пак успяват да се стегнат чрез популярни хранителни режими. Иначе те са сред зодиите, които спят много и си набавят нужното количество сън.

 

Любим сладолед според зодията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия