Слънцето: Как да го превърнем от враг в приятел на кожата ни?

Един продукт, който променя играта

2023-05-29 12:30:00
Слънцето: Как да го превърнем от враг в приятел на кожата ни?
Снимка: Istockphoto

Край на дългите ръкави, дългите панталони и якета и добре дошли на летните рокли, късите ръкави и поли.

 

Най-общо така можем да опишем как се чувстваме от момента, в който температурите започнаха да се вдигат, дните станаха по-дълги, а настроението ни вече е за летни коктейли, леки храни и дълги разговори с приятели.

 

Всичко е чудесно, ако сме взели мерки. Това с особена сила важи за козметиката ни за лице, която от тежки и дълбокохидратиращи формули минава на по-леки и нежни такива.

 

Как слънцето да стане приятел, а не враг на кожата?

 

С дългите слънчеви дни идва и високият риск от поява на несъвършенства като лунички, пигментни петна, изгаряния и други неприятни неща, които карат да виждаме слънцето като наш враг, който като че прави всичко възможно, за да не изглежадме перфектно, както заслужаваме.

 

Не можем да се борим с природата, но можем да борим с вредното влияние. И как ще се почувствате, ако ви кажа, че за да станете най-добри приятели със слънцето, ви е нужен само един продукт?

 

Вече нещата звучат по-добре. Перфектно е, когато на помощ идва слънцезащитния суперфлуид за лице с SPF 50 на Laboratorios Babé.

 

Той е подходящ за всеки един тип кожа, дори и най-чувствителната. Много високият спектър осигурява защита срещу UVA/UVB, IR лъчите, както и от HEV, което е синята светлина.

 

Още с първото нанасяне той осигурява много дълбоко хидратиращо действие, благодарение на хиалуроновата киселина в състава.

 

 

С едно нанасяне, слънцезащитният суперфлуид предпазва от вредното влияние на градското замърсяване, има антиоксидантно действие, защитава естествената структура на ДНК-то със съдържанието си на карнозин и не дразни очите.

 

Не на последно място, особено важно е, че флуидът е водоустойчив, защото особено с покачването на градусите през деня се покачва и вероятността да се изпотим.

 

Как да го използвате?

 

Нанесете обилно и равномерно върху цялото лице и масажирайте с леки движения, докато не усетите, че продуктът е попил изцяло. Желателно е да го нанесете 20 минути преди излагане на слънце, като през деня е желателно да повтаряте нанасянето, за да си осигурите истинска и дълготрайна защита.

 

За тези от вас, които обичат практичността в продуктите, от Laboratorios Babé дават решение с оцветяващия слънцезащитен суперфлуид за лице с SPF 50.

 

Той има абсолютно същите свойства и състав като класическия суперфлуид, с тази разлика, че копринената му текстура не просто защитава, но и изравнява естествения тен на кожата.

 

 

С него можете да си спестите нанасянето на тежки и твърде покривни фон дьо тен продукти или ВВ кремове – едно нанасяне и получавате абсолютно идеалня изравнен тен.

 

Когато говорим за продукти за лице, много често жените, които са с мазна и акнеитична кожа, подхождат с недоверие. Със сигурност това е провокирано заради усещането за мазен филм, който често повечето продукти биха могли да оставят върху такъв тип кожа.

 

Това обаче не бива да ви притеснява, защото Laboratorios Babé имат решение и за този случай. Серията Super Fluid има още един герой и това е матиращият суперфлуид с SPF 50.

 

 

 

Той има лека текстура и матиращо действие, което оставя матов финиш върху кожата, без блясък. Дълготрайната шорокоспектърна фотозащита за лице е подходяща за комбинирана или мазна кожа, а съдържанието на Ниацинамид 4% подпомага контролирането на излишното омазняване. 

 

Ако сте с мазна, склонна към омазняване или акнеична кожа - това е вашето решение, което да ви предпази от вредните слънчеви лъчи.

 

И така, само с използването на един продукт слънцето вече няма да е ваш враг, а точно обратното – ще стане ваш добър приятел, на чиято компания ще можете да се наслаждавате без да се притеснявате, че приятелството ви ще остави каквито и да е следи по лицето и съвършената ви кожа.

 

Сега вече лятото може да започва!

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия