5 тенденции в бижутата за есента

Ето кои са те

2022-10-05 15:00:00
5 тенденции в бижутата за есента
Снимка: Pixabay/un-perfekt

Есента е тук и е време да разнообразим визията си. Вече трябва да приберем цветните, шарени и весели бижута от лятото, колиета, гривни и обеци с морски мотиви, и да заложим на нещо по-изчистено, в земните тонове. Какви са тенденциите при бижутата тази есен, вижте какво смятат от американския "Cosmopolitan".



Флорални мотиви

 

Пролетта и лятото се свързват с цветята - тогава природата се събужда за нов живот и градинките са шарени, пълни с красиви растения. Но въпреки това, през есента ще са актуални бижутата с флорални мотиви. Залагайте на чокъри, гривни, пръстени и колиета, които са с цветя или флорални шарки. Може дори да носите обеци във формата на цвете. Брошките с цветя също са хит.

 

Снимка: Pixabay/Engin_Akyurt

 

Земни/природни мотиви

 

Земните тонове винаги превземат есента - кафеникаво, бежово, зелено, сиво и т.н. Сега тези цветове отново са хит при бижутата, но залагайте и на природни мотиви - естествени камъни, черупки, дори миди. С тях определено правите впечатление и се сдобивате с елегантна визия. Залагайте на такива пръстени, колиета и гривни.

 

Снимка: Pixabay/starbright

 

Чокъри

 

Много са актуални в последните 6-7 години и тенденцията се запазва и тази есен. Чокърите напомнят за ретро модата - те бяха хит и в началото на века. Може да вземете и най-старите си чокъри, както и да носите модерните версии на това бижу. Залагайте на черни кожени чокъри, на такива с камъни, на бели чокъри, на златни верижки за врата и т.н. Може да носите и тънки, и дебели чокъри.

 

Снимка: Pixabay/Engin_Akyurt

 

Бляскави бижута

 

Готови ли сте да се почувствате като знаменитост? През студените месеци истински хит ще са тези официални бижута с блясък. Носете гривни, верижки за тяло, колиета, обеци и пръстени, които блестят и имат брокат. Те са идеални за събития, партита, а и с тях винаги сте център на внимание. Дори напомняте на звезди или кралска особа.

 

Снимка: Pixabay/gracinistudios

 

Много гривни/големи гривни

 

Минималистичните гривни няма да са на почит. Залагайте на големи, обемни гривни, на такива, които преливат едни в други, или просто заложете на няколко гривни на едната ръка, които си отиват. 

 

Снимка: Pixabay/kaboompics

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия