6 хита в прическите за есента

Ето на какво да заложите

2022-09-30 16:30:00
6 хита в прическите за есента
Снимка: Pixabay/OlcayErtem

Есента е тук и е време да помислим за промените във визията. В студените месеци можем да заложим на официални прически, но и да експериментираме смело с цветовете. Вижте кои видове прически ще са хит през тази есент, според американския "Cosmopolitan".

 


Сплескана конска опашка

 

Конската опашка е хит от няколко години, благодарение на Ариана Гранде, която често залагаше на нея за клипове, конецрти и официални събития. Конската опашка ще е голям хит тази есен, но не в традиционния си вид - бухнала коса и плътна опашка. Оставете косата по-сплескана, пригладена и лъскава. Може да постигнете това с лак за коса. Най-добре е първо да я изправите с преса. Тази прическа се постига лесно и е идеална както за училище и работа, така и за разходки, партита, кино и т.н.

 

Снимка: Pixabay/Studio-Dee

 

Мълет

 

Мълетът също е хит от поне 2 години. Този вид прическа винаги изглежда по-добре през студените месеци. Мълетът стои много стилно в комбинация с палта, шлифери, ризи с дълъг ръкав, каубойски ботуши, дори капели - уестърн мода. С него постигате ретро визия и сте като героини от стар филм. При мълета косата е по-къса отпред и отстрани, а отзад остава дълга. Тази прическа бе характерна за рокерите от 70-те и 80-те.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Диадема

 

Лятото се свързва повече с диадемите, тъй като повечето дами слагат кърпи за глава или диадеми от плат на плажа и за разходките край морето или в парка. Но не трябва да зарязвате тези аксесоари през есента. Голям хит през следващите месеци ще са диадемите с флорални мотиви. Избирайте широки и големи диадеми, които веднага се забелязват. Може да ги носите и с изправена коса, и с къдрици, с топирана коса. Те са чудесен акцент към визията.

 

Снимка: Pexels/Ali Karimiboroujeni

 

Пуснати кичури край лицето

 

Друго актуално предложение за сезона. Може да вържете косата на ниска опашка или кок, но да оставите 2 кичура от бретона или предната част на косата, които да падат край бузите и рамената ви. Така лицето е на фокус и изглеждате много стилни. Такава прическа се постига много лесно. Знаменитостите я обожават и в последните месеци залагат на нея за официални събития.

 

Снимка: БГНЕС

 

Изправена коса

 

Не залагайте на вълни и къдрици през тази есен, освен ако косата ви не е естествено къдрава. По-добре изправяйте косата с преса. Правата коса се завръща през студените месеци и с нея ще направите най-голямо впечатление. И наистина се старайте, когато я изправяте - не се препоръчват дори леки извивки или начупване. Може да използвате лак за коса, за да се задържи тази прическа по-дълго време. Много модели дефилираха с права коса на седмиците на модата в различни градове през последните месеци.

 

Снимка: Pixabay/pride1979

 

Кок с аксесоари

 

Ако конската опашка не е сред любимите ви прически, тогава заложете на кок. Вдигнатите коси ще са хит през есента. Кокът е много елегантно предложение и е идеално за партита и официални събития. Но трябва да го направите по-разчупен и забележим - като го украсите с аксесоари. Освен с ластик, захванете го със стилни фиби и шноли, най-добре няколко на брой. Аксесоарите за коса са на мода през есента.

 

Снимка: Pixabay/cocoparisienne

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия