6 хита в бижутата през лятото

Ето кои са те

2022-06-30 15:00:00
6 хита в бижутата през лятото
Снимка: Pixabay/dianka-d

Летният сезон настъпи, а с него освен по-топли дни и повече вълнения, се появяват и нови тенденции в света на бижутата. С какъв тип бижута ще изпъкнете на плажа, на летните купони и на разходките в парка? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Верижки по тялото

 

Хит, който се появи преди няколко месеца и през лятото тази тенденция се запазва. От известни личности и модели по световни ревюта виждаме, че е много модерно тялото да е украсено с верижки и висулки. Това е перфектно за лятото, тъй като тогава носим бански, кроп топ, по-къси и разголени ризи и така верижките изпъкват повече - по голото тяло. С тях изглеждате сексапилни и уверени. Може те да са около корема, врата, кръста, ръцете.

 

Снимка: Pixabay/ Vic_B

 

Сребро

 

Въпреки че лятото се свързва с жълтото и златистото, през тази година на мода ще бъдат сребърните бижута. Среброто се завръща и е страхотна алтернатива на златото - отново стои изискано, елегантно, а и е подходящо за официални събития. Залагайте на сребърни обеци, колиета, гривни и т.н.

 

Снимка: Pixabay/MianShahzadRaza

 

Блестящи чокъри

 

Чокърите се завърнаха на мода още преди 7-8 години, но сега при тях има един нов детайл. Не залагайте на кожени или обикновени чокъри, а потърсете такива, който са с блестящи камъни, висулки или брокат. Те са част от Y2K модата и с тях няма да останете незабелязани. Блясъкът е голям хит и в грима това лято. Комбинирайте тези чокъри и с потници с брокат или пайети.

 

Снимка: Pixabay/DtheDelinquent

 

Цветовете на дъгата

 

Независимо на какви бижута залагате, трябва да сте шарени, креативни, забавни, различни. Това означава да смесите много различни цветове и да не се подчинявате на правила. Например може да си сложите 2-3 гердана в различни цветове - розово, жълто, оранжево. Както и да заложите на много пръстени и гривни по ръцете, отново в ярки и различни багри - зелено, жълто, синьо, розово, лилаво, оранжево, червено и т.н. Лятото е сезонът на смелите тенденции и експериментите, а и настроението е шарено. С такива бижута изглеждате весели и лъчезарни.

 

Снимка: Pixabay/Engin_Akyurt

 

Ресни

 

Още в началото на годината стана ясно, че ресните се завръщат и отново стават много актуални. Но не само за дрехите и чантите - вече хит са и бижутата с ресни и висулки. Снабдете се с гердани, обеци и гривни с ресни, за да предизвикате внимание и да сте стилни. Така постигате ретро визия, но и сте в крак с тенденциите. Комбинирайте ги с обикновени потници и дънки, за да изпъква бижуто.

 

Снимка: Pixabay/SandraMaekawa

 

Миди и камъни

 

Природата също ще е на почит това лято. Сезонът е много подходящ да заложите на гердани и гривни с миди - не, те не са само за деца и не са клише. Има много стилни бижута с миди. Ако не сте фен на тях, заложете на естествени камъни - с тях също правите впечатление.

 

Снимка: Pixabay/ sweetlouise

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия