6 хита в маникюра за лятото

Ето на какво да заложите

2022-06-10 15:00:00
6 хита в маникюра за лятото
Снимка: Pixabay/99mimimi

Лятото почти дойде и ни предстоят вълнуващи почивки на морето, партита край басейна, разходки в парка, дълги летни нощи. С какъв маникюр обаче ще направите най-голямо впечатление на всички тези места? Вижте съветите на американския "Cosmopolitan".

 


Нокти с вълни

 

Нищо не говори по-добре за лятото от морските вълни. Пренесете ги и върху ноктите! Вълничките, завъртулките и драскулките са истински хит този сезон - в грима, аксесоарите, дрехите. Това важи и за маникюра. Изрисувайте само половината нокът с лак, като завършите с вълнообразна черта. Така сякаш сте нарисували вълна. Може да използвате лилаво, синьо, зелено, розово, жълто.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Catherine Hong (@smile___nails)

 

Зелен маникюр

 

Още през пролетта писахме, че зелените нокти стават истински хит. Тенденцията се запазва и през лятото. Като цяло, зеленото е много актуален цвят тази година и няма причина да не си направите такъв маникюр. Може да заложите на тъмнозелено, ментово зелено, млечно зелено и т.н. Може и да сложите бял лак и да нарисувате зелени геометрични фигури.

 

Снимка: Pixabay/Mountainbeehive

 

Животински принт

 

Дрехите с животински принт бяха хит в началото на века и сега се завърнаха. Този принт стана модерен и за сенки за очи, а сега превзема и света на маникюра. Направете си нокти с шарките на тигър, леопард, гепард и т.н. Може и за основа да използвате кремав или бежов лак, а на върха на ноктите да очертаете животинските багри.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kwestia Paznokcia (@kwestia_paznokcia)

 

Цикламени нокти

 

Друг хитов цвят, който превзе 2022 година. Цикламеният маникюр не е само за момиченца. Този цвят е весел, с него веднага изпъквате в тълпата и изглеждате лъчезарни. Освен това, той е подходящ именно за топлите сезони и с него ще напомните на кукла Барби. Съчетава се идеално с хитовите дрехи за лятото - потници, кроп топ, къси гащи и поли с пайети в синьо, лилаво, розово, жълто.

 

Снимка: Pixabay/ po2stroniekadru


Златни нокти

 

Щом говорим за лято, няма как да подминем златистия маникюр. Жълтото е цветът на сезона - заради слънцето, пясъка, бронзовия загар. А със златисти нокти изглеждате елегантни, стилни, като кралска особа. Златният маникюр е истински хит за плажа и морските ваканции.

 

Снимка: Pexels/ Lisa Fotios

 

Различни цветове на всеки нокът

 

Много шарен, весел и забавен маникюр! Не се подчинявайте на правила, върнете се към детството, бъдете креативни и експериментирайте! Лакирайте всеки нокът в различен цвят! Така ще изглеждате щури, готови за приключения, смели и творчески настроени. Идеален маникюр за фестивали и плажа.

 

Снимка: Pexels/ Michelle Leman

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия