4 тенденции в чантите за лятото

Ето кои са те

2022-06-24 15:00:00
4 тенденции в чантите за лятото
Снимка: Pexels/ Artem Beliaikin

Лятото вече е тук и това означава, че трябва да помислим с какви аксесоари ще изглеждаме най-добре в дългите, горещи дни. Чантата е основен акцент от визията на всяка дама. Вижте с кои чанти ще изглеждате най-стилни през новия сезон, според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Ръчно изработени чанти

 

Няма по-добър начин да изпъкнете от това да се появите с чанта, която е изработена ръчно. Това значи, че дизайнът и е уникален, различен, няма да се повтаря и може да е направен по ваша поръчка. Знаем, че плетените чанти са голям хит през лятото - за плажа, басейна, пикниците в планината и дори разходките в парка. Намерете ръчно изработена чанта, плетена или друг вид, която най-много подхожда на вашата същност и я носете често. Най-хубавото е, че те се правят от много различни материали, шарени са и с уникални форми и дизайни.

 

Снимка: Pixabay/StockSnap

 

Неонови чанти

 

Студените месеци и сезони си отидоха и сега е време да заложите на цветни, весели и светли чанти. Забравете за кафявото, бежовото, сивото, черното и тъмните цветове като цяло. Неоновите багри ще са много модерни през сезона и с тях ще правите впечатление. Заложете на неоново жълто, особено, ако имате и такива рокли, блузи, потници и т.н.

 

Снимка: Pixabay/catayhome

 

Чанта в тон с дрехите

 

През последните години това правило не съществуваше, а дори се нарушаваше. Не беше задължително чантата да е в тон с дрехите ви. Но сега отново залагаме на класиката и е подходящо да намерите чанта в същите тонове и багри като тоалета ви. Най-добре е да бъде направена и от същия плат/кожа. Например, съчетавайте флоралните рокли и потници с чанти със същите флорални мотиви и т.н.

 

Снимка: Pixabay/isaa94

 

Блестящи чанти

 

Те пък са идеален избор за летните купони, както и за официалните събития, на които трябва да присъствате. Със сигурност ще се забележите, когато се появите с чанта с брокат и ще заблестите в нощта. Тези чанти са много елегатни, говорят за класата ви и ви правят изтънчени. Заложете на чанти в сребристо, златисто, розово, лилаво, синьо, зелено - с блясък.

 

Снимка: Pixabay/ Victoria_Borodinova

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия