Модни тенденции за лятото

Ето кои са те

2022-06-21 15:00:00
Модни тенденции за лятото
Снимка: Pixabay/adamkontor

Лятото е тук и е време да помислим за подмяна на гардероба. Можем да приберем кожените и дънкови якета, тънките палта, дългите дънки и блузките с дълъг ръкав и да извадим по-тънките и светли дрехи. С какви тоалети ще правите истинско впечатление през този сезон? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Плетени дрехи

 

Ирония е, но още от миналата година плетените тоалети са хит за топлите месеци. Естествено, може да приберете жилетките и пуловерите, но за да сте в крак с тенденциите - снабдете се с плетени рокли, потничета и дори чанти и шапки. С тях изглеждате различно, оригинално и като от стар филм. Звезди, като Дуа Липа, дори обожават плетените бански.

 

Снимка: Pixabay/adamkontor

 

Неонови цветове

 

Кажете "чао" на скучните и неутрални цветове, подходящи за студените сезони. Сега трябва да изпъквате, да се забелязвате, да покажете, че сте готови за парти и предизвикателства и сте в тон с хубавото, слънчево време. Това става с дрехи в неонови цветове. Купувайте рокли в неоново синьо, гащеризони в неоново зелено или жълто, потничета в цикламено и т.н. Смелите цветове са на мода.

 

Снимка: Pixabay/ xusenru

 

Гащеризони

 

Тенденция, която се завръща от 90-те. Гащеризоните станаха модерни още през пролетта и през лятото продължава да е така. В горещото време може да сте само по бельо и по гащеризон. Хит са гащеризоните с флорални мотиви и животински принт, както и кожените; тези в червено, бяло, светлозелено и т.н.

 

Снимка: Pixabay/ Victoria_Borodinova

 

Y2K тоалети

 

Потници във формата на пеперуди, кроп топ, дънки с ниска талия и бродерии, къси панталонки, блестящи бюстиета. Помните ли модата от началото на века и начинът, по който се обличаха Бритни Спиърс, Кристина Агилера и т.н.? Залагайте именно на такива сладки ретро дрехи. Що се отнася до цветовете, залагайте на бебешко розово, бебешко синьо, лавандулово лилаво, ментово зелено, цикламено, оранжево, жълто.

 

Снимка: Pixabay/ Love2401

 

Къси поли

 

Те също бяха част от актуалните дрехи в началото на века. Става дума за наистина много къси поли, с които веднага правите впечатление. Те стоят много секси, тъй като показват краката и тена ви. Залагайте на къси поли в кафяво, бежово, бяло, светлорозово, както и на дънкови поли.

 

Снимка: Pixabay/ Victoria_Borodinova

 

Сутиени във форма на геометрични фигури

 

От няколко години е модерно през лятото да носите сутиени или горнища на бански с шлифер или тънка жилетка. Тази тенденция се запазва и през това лято. Но е най-добере да заложите на сутиени, чиято чашка е във формата на триъгълник. Те са леко ретро, но стоят мноно стилно. Може да заложите и на такива с квадратна форма.

 

Снимка: Pixabay/Pexels

 

Прозрачни рокли и поли

 

Тази тенденция също се завърна още в началото на годината. Но, разбира се, тя е най-подходяща за лятото. Ще е истински хит да сте само по бански или бельо и отгоре да сте с прозрачна шарена лятна рокля, прозрачна блузка или пола. Тези дрехи ви правят неустоими и официални.

 

Снимка: Pixabay/gavinseim

 

Изрязани дрехи

 

Сега модерни са и дрехите, които имат отвори на различни места. Става дума за изрязани овали и кръгове по корема, гърба, отстрани към хълбоците или малко над гърдите. Снабдете се с такива рокли, потници, блузи. С тях изглеждате атрактивни, а и те също са подходящи за събития.

 

Снимка: Pixabay/Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия