Топ модни тенденции за 2022 г.

Ето кои са те

2022-01-03 12:00:00
Топ модни тенденции за 2022 г.
Снимка: Pixabay

Новата 2022 година е тук, а с нея идват и нови тенденции от света на модата. Кои ще са най-хитовите дрехи, цветове и аксесоари през следващите 12 месеца? Вижте прогнозите на "Female First".

 


Смели и ярки цветове

 

Идеално време за дръзките дами и хората, които обичат да експериментират с цветове и да правят впечатление. На мода през годината ще са смелите и ярки цветове. Залагайте на искрящо тъмнорозово и цикламено, канарено жълто, скарлет -  яркочервен цвят, понякога с леко оранжев оттенък. Тези цветове ще са истински хит и с тях ще бъдете забележими и ще може да изразите себе си. Не залагайте на монохромни цветове, а на тези, които символизират щастие и ви показват изключителна и необикновена личност.

 

Снимка: Pexels

 

Вратовръзки

 

През 2022 г. вратовръзките са много актуални и ще са унисекс аксесоари. Има голямо разнообразие от цветове и принтове, що се отнася до тях, така че спокойно могат да бъдат използвани и от мъже, и от жени. В много скорошни ревюта се забеляза, че доста модели дефилират с вратовръзки. Може да използвате както официални елегантни вратовръзки, така и копринени цветни папионки.

 

Снимка: Pexels

 

Слънчеви очила без рамки

 

Помните ли началото на века, когато през лятото беше модерно да се носят слънчеви очила без рамки на стъклата отгоре и отдолу? Е, този тип аксесоари отново се превръщат в хит през новата година. Изберете сребристи или златисти очила без рамки и ще предизвикате истински фурор.

 

Снимка: Pexels

 

Широки панталони

 

Приберете впитите дънки и панталони в килера, скоро няма да ви трябват. Панталоните и джинсите с широк крачол се връщат на мода и стават огромен тренд. Колкото по-широки, толкова по-добре! Такъв тип панталони се превърнаха в истински хит още на модните ревюта през есента на 2021 г. Отново залагайте на смели и ярки цветове и принтове. Например, дънките с флорален принт в светли цветове ще са много актуални. Кожените панталони с парчета вълнен плат също са хит.

 

Снимка: Pexels

 

Камуфлажен принт

 

Още една тенденция, която се завръща от началото на века. Тогава много модерни бяха якетата, ризите, блузите и панталоните с камуфлажен принт и сега те отново превземат света на модата. Ако пазите свои стари такива дрехи, не се притеснявайте отново да ги носите. С тях определено ще правите впечатление.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия