5 тенденции в чантите за есента

Вижте кои са те

2021-10-12 15:00:00
5 тенденции в чантите за есента
Снимка: Pixabay

Есента официално е тук и с нея идват нови тенденции при аксесоарите. Както знаем, чантите се използват ежедневно и са много важен акцент от визията на дамите. С какви модели ще направите най-голямо впечатление през новия сезон? Ето какви са тенденциите, според "Female First".

 


Ватирани чанти

 

Ватираната текстура отново превзема света на модата. През есента хит ще бъдат ватираните палта и чанти, така че смело може да ги комбинирате. Може да се сдобиете с голяма ватирана чанта, която да използвате за всекидневието, както и малка официална чанта през рамо, която е подходяща за събития и партита. Препоръчват се лилавите и зелени цветове за тези чанти.

 

Снимка: Pixabay

 

Чанти с пух

 

През студените месеци е много комфортно да се увиете в палта, направени от пух или мъхести шлифери. Но вече може да ги комбинирате и с чанти с пух. Те са много удобни и с тях ще съберете погледите. Повечето такива чанти са направени от пух в основата си, но имат и верижки, твърда кожа и т.н. и така се предизвиква контраст.

 

Снимка: БГНЕС

 

Огромни чанти

 

Ако слагате всичко в малка чанта и все не можете да поберете каквото ви трябва, това е добра новина за вас. През есента на мода се завръщат огромните чанти, които наподобяват сакове. В тях ще съберете каквото ви е нужно и те са перфектни, когато ходите на пазар или пътувате до близко място. Идеални са и за работа, и ходене на училище.

 

Снимка: Pixabay

 

Чанта портмоне

 

Има и по нещо за любителите на малките чанти. Ако не обичате да носите чанта и излизате за кратко навън, това е перфектният избор. В малката чанта портмоне, която държите в ръка, може да съберете най-необходимото. Тези ретро чанти са с интересна закопчалка, като старите портмонета и са много актуани. Дизайнът ви кара да изглеждате като героиня от стар филм, като стилна дама. Подходящи са и за официални събития.

 

Снимка: Pixabay

 

Плетени чанти

 

Те са много хитови за лятото - плажа и пикниците, но вече ще са модерни и през есента. Плетените чанти изглеждат като истинско произведение на изкуството и са за артистични дами. Има много различни и креативни дизайни, от които може да изберете. Гледайте чантата да е по-плътна, тъй като така изглежда по-стилна и ще е по-здрава. Те също са подходящи за шопинг.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия