Долен слой в друг цвят - хит в прическите

Нова тенденция

2021-08-31 16:30:00
Долен слой в друг цвят - хит в прическите
Снимка: Pixabay

През това лято истински хит са смелите тенденции, що се отнася до грима и прическите.

 

Топлите месеци са идеалното време да изглеждате игриви, креативни и уверени. Някои звезди заложиха на ледено синьо за цвят на косата, а други на прическа ала Круела де Вил.

 

Вижда се, че много модерна е и косата в 2 цвята. Това е комбинация между естествения цвят на косата и друг цвят, като единият е в основата на косата, а другият - на горните кичури. Например, може долната част на косата ви да е в кестеняво или черно, а горната - в русо.

 

"Трендът долен слой докарва визията с класически цвят до ново, по-драматично ниво с изявени цветови нюанси, скрити около тила и ушите", споделя Джейсън Бек, фризьор на знаменитости, пред "PopSugar".

 

Снимка: Pixabay

 

Това значи, че естественият цвят на косата ви трябва да е на показ, на горните слоеве, а новият - скрит, в корените на косата. Тази прическа е много забележима, когато сте с конска опашка, кок или плитки и така правите още по-голямо впечатление.

 

Фризьорът споделя, че скритият цвят може да бъде и русо, карамелено, но и може да избрете нещо по-смело - розово, лилаво, синьо. "Няма забранен цвят", обяснява Бек.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MABELLECHEVEUX - HAIRDRESSER (@mabellecheveux.antwerp)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия