Тенденция: Очна линия на долния клепач

За смели дами

2021-08-27 16:30:00
Тенденция: Очна линия на долния клепач
Снимка: Pixabay

Очната линия стана много хитов грим през последните години и е хубаво, че при нея има разнообразие и може да я носите по много начини. Например - като извиете котешкo око, като направите по-дебела или по-тънка линия, съществуват и графична, и геометрична очна линия.

 

Но ако ви е трудно да я нанасяте и никога не става еднаква на двете очи, има нов тренд, подходящ за вас. Това е очна линия на долния клепач - нанася се по-лесно и е хит през лятото. Скъсайте с традицията и заложете на тази по-нестандартна тенденция, за да направите впечатление.

 

Това прави очите ви да изглеждат по-големи, а самите вие - по-дръзки и смели, отколкото ако сложите само черен молив на долния клепач. Може и да използвате кафява или цветна очна линия за долния клепач, както и дори блестящи нюанси, пишат от "PopSugar".

 

"Хората поемат все повече и повече рискове с грима си в последно време и ние се вълнуваме да опитаме нещо, което може да е по-смело от това, с което сме свикнали", коментира стилистът на знаменитости Етиен Ортега.

 

Може да комбинирате очната линия на долния клепач само с малко спирала - не са ви нужни сенки или моливи за очи, тъй като ще придобиете достатъчно драматичен и стилен вид.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Corinna (@corinnaardolino)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия