3 тенденции при слънчевите очила

Вижте какво е модерно

2021-04-02 15:00:00
3 тенденции при слънчевите очила
Снимка: Pixabay

Пролетта вече е тук, дните са по-дълги, слънцето се показва все по-често, градусите се качват и ще прекарваме все повече време навън - в паркове, градинки, по разходки, а защо не и в планината. Това значи, че ще ни трябват хубави слънчеви очила, с които да придобием още по-стилна визия и които да ни пазят от слънчевите лъчи. Ето какви ще са тенденциите, според "Teen Vogue".

 


Авиаторски/полицейски слъвчеви очила

 

Те са ретро - бяха истински хит през 90-те години. Всички известни актьори ги носиха в най-популярните филми и сериали тогава.  Тези очила са с големи, леко заоблени стъкла, но не прекалено огромни. Обикновено са и с поляризирани стъкла. Класика са, с тях постигате ретро визия, може да ги съчетавате с всякакви дрехи - и спортни, и елегантни. Изглеждате уверени, бунтари, стилни.

 

Снимка: Pixabay

 

Тънки стъкла

 

Ако не обичате очилата с големи стъкла, това е идеалният вариант за вас. Тези слънчеви очила са с тънки и малки стъкла, но отново в продълговата, овална форма - не в кръгла. Те са за любителите на минималистичния стил. Нека рамките са цветни - в жълто, кремаво, кафяво, оранжево.

 

Снимка: Pixabay

 

Y2K очила

 

Модата Y2K се завърна още през миналата година. Тя е подчинена на дрехи и аксесоари в свежи и ярки цветове, както и на блясъка и комбинацията от цветове. Хит са нжените и детски нюанси - розово, лилаво, светлосиньо, лимонено жълто, ментово. Затова, най-добре е рамките на очилата да са тънки, в тези цветове, а стъклата да са огледални и в преливащи цветове. Формата на стъклото може да е квадратна.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия