За 2021 г.: UGG ботуши

Връщат се на мода

2021-02-05 13:30:00
За 2021 г.: UGG ботуши
Снимка: Pexels

На мода през 2021 г. се завръщат т. нар. ботуши UGG, пишат от британския "Cosmopolitan".

 

Ако още нямате такива, може да се сдобиете с тях до края на зимата, а те ще ви вършат работа и през есента, тъй като ще се задържат на модния подиум.

 

Това са ниски ботуши, тип боти, които се правят от животинска кожа, най-вече овча. Обикновено, те са в по-светли тонове, най-вече светлокафяво, кремаво, бежово, но могат да се намерят и такива в розово, черно, мръсно бяло и т.н.

 

Експертите пишат, че те са удобни, защото са доста по-меки и предпазват от пропускане, тоест, едва ли краката ви ще се измокрят, дори навън да е влажно.

 

Някои знаменитости вече се появиха с такъв тип обувки през новата година, и това са все модни икони - Кендъл Дженър, Кая Гербер и Емили Ратайковски. UGG ботушите се комбинират перфектно с по-спортно и удобно облекло - клинове, дънки, анцузи и т.н., но някои звезди ги слагат и с къси рокли.

 

Емили Ратайковски дори сложи кафяви ботуши с черно кожено палто и жълт суичер, и отново изглежда стилна. Дуа Липа пък ги ности с шарен пуловер и широки дънки, а Кендъл Дженър заложиха на класиката - клин.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия