5 модни тенденции за пролетта

Вижте на какво да заложите

2021-02-08 15:00:00
5 модни тенденции за пролетта
Снимка: Pexels

Пролетта скоро ще дойде и е време да проверим какви ще са актуалните трендове в облеклото за по-топлия сезон. Заради пандемията, повечето ревюта за провеждат онлайн, но все пак, експертите успяха да забележат какви ще са тенденциите. На мода продължават да са обемните ръкави, а хит ще бъдат и металическите тонове. Ето какво да носите, според американския "Cosmopolitan".

 


Буфан ръкави

 

Те са на почит вече около 2 години. Блузите и роклите с широки, обемни и набрани ръкави ще са хит и през тази пролет. С тях изглеждате смели, дръзки, като героиня от стар филм. Официални са, затова са подходящи за вечерни събития и тържества.

 

Снимка: Pexels

 

Топове тип сутиен

 

През тази пролет може да се предизвикателни и секси. Според експертите, на мода се завръщат топовете, които напомнят за сутиени. Естествено, ще ви е студено и ще бъде прекалено провокативно, ако излезете само по тях. Комбинирайте ги със сака, жилетки и шлифери.

 

Снимка: Pexels

 

Широки дънки

 

Модата на впитите дънки, като клинове, отдавна отмина. Залагайте на широки дънки, за да бъдете стилни. Те са по-удобни, подходящи за ежедневието. Комбинирайте ги с къси и впити потници и блузи, както и с кожени якета.

 

Снимка: Pexels

 

Големи яки

 

Тази тенденция се появи през 2020 г. Хубаво е да залагате на рокли, ризи и блузи с големи и забележими яки. С тях изглеждате много елегантни, те също са подходящи за официални събития.

 

Снимка: Pexels

 

Металически цветове

 

Пастелените цветове са хит през цялата година, но през пролетта може да заложите и на металическото сиво. Купете си такива рокли, панталони, якета. Те са блестящи и с тях винаги ще направите впечатление. Постигате ретро визия и са супер за дискотека или парти.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия