4 тенденции в маникюра за 2021 г.

Ето кои са те

2021-01-12 16:30:00
4 тенденции в маникюра за 2021 г.
Снимка: Pixabay

С идването на новата 2021 година, се задават и нови тенденции в козметичния свят.  На хоризонта се появяват нови тенденции в маникюра. Тази година ще е модерно да залагате на минималистичен стил или на шарени нокти с фигурки. Вижте кое ще е хит, според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Черно и бяло

 

Класиката - маникюр в черно и бяло ще се завърне. Може да си направите зеброви нокти или да лакирате ноктите в безцветен цвят и да нарисувате бели и черни линии на върха и в основата. Този тип маникюр е елегантен и идеален за официални събития.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от CHANEL BEAUTY Community (@welovecoco)

 

Кафяво

 

Кафявото преди се считаше за скучно, но сега се превръща в истински хит за ноктите. Заложете на маникюр в тъмнокафяво за всеки сезон. Хубавото е, че този цвят стои добре, независимо дали кожата ви е по-бледа или по-мургава. Кафявото е стилно и е подходящо както за празненства, така и за ежедневието.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dillon (@rheadillon)

 


Геометрични фигури

 

Това е интересна идея, с която винаги може да направите впечатление. За основа се изпозва безцветен лак и по ноктите се рисуват точки, овали, квадрати, триъгълници, кръгове и т.н. Нека всяка фигурка бъде в различен цвят.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Canishiea J. Sams||Nail Artist (@nailsbycanishiea)

 

Нокти с конфети

 

Най-шарената и празнична тенденция! Ноктите с конфети превземат 2021 г. и са идеални за партита, рождени дни, фестивали, плаж, ваканции, разходки в парка. За основа се използва безцветен или бежов лак и по ноктите се рисуват малки точки в различни цветове - розово, жълто, лилаво, оранжево, синьо, зелено, сиво, червено, златисто.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madeline Poole (@mpnails)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия