Модни тенденции за 2021 г.

Вижте на какво да заложите

2021-01-01 16:30:00
Модни тенденции за 2021 г.
Снимка: Pexels

Новата година е тук, а с нея на хоризонта идват и нови модни тенденции. С кои модели дрехи, с какви цветове и какъв тип аксесоари ще сте най-стилни през 2021 г.? Ето отговорите на "The List".

 


Впити пуловери

 

Добра новина за хората, които обичат пуловерите - те ще са истински хит през зимата. Но трябва да заложите на по-къси и впити по тялото пуловери, а не на широките и дълги коледни пуловери. Най-добре е да изберете едноцветен и изчистен модел, например в оранжево или зелено, който може да се комбинира с дънки, джинси, панталони, поли и т.н.

 

Снимка: Pexels

 

Широки дънки и панталони

 

За разлика от пуловерите, долнищата трябва да са широки, може да се върнете и към панталоните и дънките тип чарлстон. Прилепналите дънки и клиновете вече няма да са такъв хит. Завръщаме се към 70-те и 80-те, когато на мода бяха карго панталоните и широките дънки. Те може да са украсени с ципове, много джобове, флорални мотиви и т.н. Хубавото е, че са удобни за всекидневието.

 

Снимки: Pexels


Шалове за глава

 

Научете се как да връзвате шал на главата и през 2021 г. ще станете истинска модна икона. Те бяха модерни в началото на века, а сега се завръщат и с тях ще изглеждате много елегантни и стилни. С този аксесоар винаги ще се забелязвате, може да скриете лошата прическа, да си придадете по-драматичен вид и да изглеждате като героиня от старите филми. Риана и Бела Хадид са сред звездите, които обичат да носят такива шалове.

 

Снимка: Pexels

 

Блейзъри

 

Дългите официални жилетки също ще са хит през годината. През пролетта и есента може да ги използвате като връхна дреха. Освен това, те са подходящи за официални събития, както и за офиса или училище. Залагайте на блейзъри в синьо, сиво, лилаво, кафяво, черно и т.н.

 

Снимка: Pexels


Буфан ръкави

 

Тази тенденция се възроди през 2019 г. и ще продължи да е на почит и през новата година. Широките и набрани ръкави на блузите и роклите остаат голям хит, а и много звезди залагат на тях. Те придават женственост, карат ви да изглеждате като знаменитост и са подходящи за официалните събития.

 

Снимка: БГНЕС


Бели ботуши до коляното

 

Миналата година бяха модерни ботите и ботушите със средна дължина. До края на зимата и през следващата есен залагайте основно на високи до коляното ботуши. Ще е много модерно да носите такива в бял цвят, макар че бързо ще се цапат, когато е дъждовно и кално. Мадона направи белите ботуши истински хит през 80-те.

 

Снимка: Pexels


Чанти през рамо

 

В последните години бяха модерни малките бални чанти, в които едвам побираме нещата си и които преди използвахме основно за официални събития. Големите чанти все още няма да са такъв хит отново, но може да заложите на среден размер чанта, която се премята през рамото и кръста. В нея се събират повече неща, а и тя е по-удобна за носене, тъй като не трябва непрекъснато да я държите и да се чудите къде да я оставяте. През пролетта и лятото е хубаво чантата да е в тон със слънчевите ви очила.

 

Снимка: Pexels


Златни бижута

 

Ако се чудите какви бижута да си слагате или да си купите за новата година, заложете на златото. То е вечна класика, а и ще е много модерно през 2021 г. Купувайте златни синджири, златни гривни и големи златни обеци. Може да заложите и на златни пръстени.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия