3 идеи за маникюр със снежинки

В тон със зимата

2020-12-24 13:30:00
3 идеи за маникюр със снежинки
Снимка: Pixabay

Зимата е тук, празничното настроение напълно ни е завладяло и няма по-добър начин да изразим това от красивия маникюр. Ако предпочитате по-елегантните и минималистични маникюри, най-подходящо е да заложите на тези с един едновременно коледен и зимен символ - снежинката. Ето няколко предложения от американския "Cosmopolitan".

 


Акцент върху снежинката

 

Може снежинката да е изрисувана само на един нокът на всяка ръка и така акцентът пада върху нея, тя е истинската звезда. Хубаво е маникюрът да бъде в светлосиньо или сиво, за да може снежинката да изпъква. Така се получава ярък контраст. Може единият нокът да е с брокат.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Chanel (@chanel0527)

 


Блестящи снежинки

 

Друг вариант е основата да е безцветен или много светъл розов лак, а ноктите да са покрити с брокат и нарисувани малки снежинки. Те може да са в сиво или мръсно бяло. За още по-голям ефект се добавят сиви звезди, които също блестят.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от IMARNI NAILS (@imarninails)

 


Снежинки върху червена основа

 

Знаем, че червеното е цветът на Коледа и Дядо Коледа - затова можем да го включим н маникюра. Този тип е по-подходящ за партита, официални събития, но е в тон и с коледните пуловери. За основа се използва ярко червен лак, а нарисуваните снежинки могат да са в бяло, но и в жълто и да наподобяват коледни звезди. Някои комбинират за основа червено и златисто.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DEFY Beauty (@defybeautysigtuna)

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия