5 идеи за грим за новогодишната нощ

Вижте на какво да заложите

2020-12-31 15:00:00
5 идеи за грим за новогодишната нощ
Снимка: Pexels

Нова година наближава и е време да помислим как да се гримираме в празничната нощ. Заради мерките срещу коронавируса, най-вероятно няма да можем да пътуваме в чужбина или да отидем на голямо парти в заведение, но все пак може да блеснем с прекрасна визия на домашно събиране. Ето някои идеи за грим, които ще са актуални, според американския "Cosmopolitan".

 

Медени очи

 

Очната линия е топ грим през последните години. Сега може да изоставите класическата черна очна линия, с която оформяте котешко око и да заложите на златиста, светлокафява или медена очна линия. Това внася празнично настроение и ви кара да блестите. Нанесете и сенки в оранжево.

 

Снимка: Pexels

 

Червено червило

 

През 2020 г. на почит бяха розовите червила и гланцове, но през 2021 г. класиката отново е тук и на мода ще бъде ярко червеното червило. Изпробвайте тази тенденция още в новогодишната нощ. С това червило изглеждате страстни, женствени и истински изкусителки.

 

Снимка: Pexels

 

Черно червило

 

За дамите, които искат да се отличават и предпочитат да са провокативни на Нова година, това е перфектният избор. Ако ви е било срам да ходите с червило в нетрадиционен цвят на клуб, сега може да сложите черно червило на домашното парти и да предизвикате фурор. Комбинирайте го с розов руж и черна спирала.

 

Снимка: Pexels


Бяла очна линия

 

Ариана Гранде и Дуа Липа направиха бялата очна линия хит през 2020 г. И този грим ще продължи да бъде актуален и през новата година. Този вид грим се използва, за да може окото да изглежда по-голямо. С бяла очна линия изглеждате изискани и винаги правите впечатление.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

 

Блясък

 

Ако все пак копнеете за голямо парти и ще сте на бляскав купон, заложете и на бляскав грим. Сенките за очи с брокат в зелено, синьо, жълто, розово, червено, лилаво, сиво и червените и розовите червила с брокат ще ви направят да изглеждате като принцеса.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия