Тенденции в грима за 2021 г.

Вижте кое ще е хит

2021-01-01 12:00:00
Тенденции в грима за 2021 г.
Снимка: Pexels

С новата година идват и нови тенденции в грима. Акцентът отново ще е основно върху очите и устните, съобщават от британския "Cosmopolitan". Eто на какви гримове да залагате през 2021 г., за да сте в крак с тенденциите.

 


Опушени очи

 

Тази класика от началото на века се завръща през новата година. Купете си повече сенки за очи в тъмносиво, тъмнокафяво и черно и експериментирайте с опушения грим. Това ви прави елегантни, стилни, женствени и е перфектен избор за официални поводи.

 

Снимка: Pexels

 

Червени устни

 

Още една вечна класика. Миналата година розовото червило беше истински хит, но сега бонбоненото няма да е на почит. Връщаме се към ярко червеното червило, с което ще изглеждате като героиня от стар филм, пин-ъп момиче и истинска изкусителка. Да, дори то да е скрито под предпазната маска.

 

Снимка: Pexels

 

Черен молив и черна очна линия

 

Рокендрол визията ще е истински хит през 2021 г. Не се притеснявайте да слагате дебел слой черна очна линия на горния клепач, както и черен молив на долния клепач на окото. Спомнете си как се гримираше Аврил Лавин в началото на кариерата си. Може да комбинирате тежкия черен грим с гланц в телесен цвят.

 

Снимка: Pexels


Цветни сенки

 

Визията на диско дива също ще е на мода. За ежедневието може да експериментирате с цветовете и да слагате сенки за очи в розово, жълто, оранжево, светлолилаво. Най-добре е да са блестящи.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия