Хитови маникюри за зимата

Ето на какво да заложите

2020-12-04 15:00:00
Хитови маникюри за зимата
Снимка: Pexels

Зимата наближава, а това значи, че се задават и нови тенденции в маникюра, пишат от американския "Cosmopolitan". Вече ви показахме кои цветове лакове за нокти са модерни за есента, а сега ви даваме няколко предложения за зимен маникюр, с който да блеснете по време на тържествата, коледното пазаруване, имените дни и т.н. 

 


Цвят горчица

 

През есента е много модерно да заложите на оранжев лак - в тон с тиквите, Хелоуин и падащите листа. Но през зимата оранжевото отстъпва място на тъмножълтото, цвят горчица. Този цвят стои стилно, в тон е със коледните звезди и се съчетава перфектно с жълти и червени палта.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nail Artist In L.A. | Mimi D (@nailsbymimi)

 

Нокти с пиърсинг

 

Нов хит завладява света на маникюра през зимата - това са ноктите с пиърсинг. Не е препоръчително да правите това върху вашите нокти, заложете на пиърсинг, само ако носите изкуствени дълги нокти. Хубаво е да се използват малки сиви обеци, които приличат на коледни украшения, или бели - като топка сняг.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BeautyNails_Studio (@beautynails.studio_)

 


Леопардов принт

 

В последните 2 години животинският принт беше много модерен за грима, най-вече за сенките за очи. Сега ще са модерни и ноктите с леопардов принт. Ако заложите на такъв маникюр, е най-добре да е за официални събития и тържества.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от NATALIE MAKEUP (@nataliemanolbeauty)

 


Нокти с лога

 

Лого манията се завръща. Отново са модерни потници и блузи, на които са изобразени лога на компании, а това ще важи и за маникюра през зимата. Използвайте безцветен лак за основа, а отгоре нарисувайте логото.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

 

Металически тонове

 

Няма как зимата да мине без металическите тонове. Златистото и сивото са хит за студените месеци, стоят елегантно за партита и си отиват със снега навън. Може да заложите и на бронзово или мръснобяло.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Canishiea J. Sams||Nail Artist (@nailsbycanishiea)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия