3 типа рокли, които ще са модерни през есента

Вижте какво да носите

2020-09-25 16:30:00
3 типа рокли, които ще са модерни през есента
Снимка: Pexels

Есента вече официално е тук, а с нея идват и нови тенденции в облеклото.  Времето ще става все по-студено и летните вечери в парка ще бъдат заменени с вечеря в ресторанта, питие в бара, ходене на театър или кино. А в края на есента, започват и празничните банкети. Затова, много хора започват да търсят по-магазините по-официални облекла. Ето и кои ще са най-хитовите модели рокли, според "Teen Vogue".

 


Кожени рокли

 

Тази есен кожените рокли, шлифери и палта се завръщат. Те бяха модерни през 90-те. Хубавото е, че с тях изглеждате много елегантни и уверени в себе си, и те са подходящи за официални събити. Залагайте на по-тъмни цветове - черно, тъмносиньо, тъмносиво, а може и на кафяво. Кая Гербер е една от звездите, които често носят кожени якета и шлифери.

 

Снимка: Pexels

 

Рокли ризи

 

Меган Маркъл направи роклите тип ризи хит в последните няколко години. Има доста варианти - някои са като класическа права мъжка риза, само че по-дълга, други са като от уестърните и ви създават каубойска визия, трети са по-женствени - с връзки, панделки и така стават подходящи за официални събития. Може да залагате на всякакви цветове.

 

Снимка: БГНЕС

 

Изрязани рокли

 

На мода през лятото бяха и рокли, които имат цепка или отвор някъде - по буфан ръкавите, над кръстта или под гърдите. През есента тази тенденция се запазва. Тези рокли ще са подходящи за по-ранната есен, когато навън още е по-топло. С тях ще изглеждате като съблазнителки.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия