Маникюр в зелено: Хит за лятото

Звездите залагат на този цвят

2020-07-24 13:30:00
Маникюр в зелено: Хит за лятото
Снимка: Pexels

Зеленият лак за нокти е подходящ за лятото. Зеленото се свързва и с пролетта - тогава природата се събужда за нов живот и дърветата се разлистват. Но цветът е в тон и с лятото, защото е успокояващ, свеж и може да се свърже със синьо-зелената морска вода и палмите на плажа. Вече някои знаменитости доказаха, че зеленият маникюр е истински хит за лято 2020. От "Pop Sugar" пишат, че е научно доказано, че цветът, в който са лакирани ноктите ви, може да подобри настроението ви. Зеленото е цветът на баланса, подновяването, здравето и растежа. Ето кои звезди залагат на него.

 

Рита Ора

 

Певицата показа маникюр, направен от Мишел Хъмфрис. За основа е използвано тревисто зеленото, а по ноктите на Рита са нарисувани светкавици в жълто. Този маникюр изглежда много свежо и е страхотно предложение за сезона.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ritabots Brasil (@ritabotsbr) на

 

Лизо

 

Изпълнителката за пореден път провокира с визия. Тя позира гола, покрита единствено с блестящи звезди по тялото. Лизо е със зелена коса и зелени сенки за очи. За основа на маникюра е използвано морско зелено, а по ноктите също са изрисувани жълти звезди.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating) на

 

Камила Мендес

 

Актрисата отбеляза пускането на новия филм, в който участва, "Palm Springs" по "Hulu", като си направи тематичен маникюр. Той е в светлозелено и с изрисувани кактуси.Това е чудесен вариант за плажа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Camilaine Brasil (@camilainebrasil) на

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия