Дълги летни рокли: Изборът на звездите

Ето на какво залагат

2020-07-20 16:30:00
Дълги летни рокли: Изборът на звездите
Снимка: Pexels

През лятото много дами носят рокли, тъй като с такъв тип облекло е по-прохладно, когато навън температурите са много високи. А и летните рокли са много удобни - те могат да стоят едновременно официално и небрежно, затова може да ги използвате за разходки в парка, кино, кафе с приятели, вечеря в ресторант, парти или дори на плажа. През тази година хит са дългите летни рокли. Те са широки и разкроени, така че няма да ви бъде топло с тях. Ето кои звезди често залагат на такива.

 

Меган Маркъл

 

Съпругата на принц Хари има любим тип рокли и много често ги носи именно през лятото. Тя залага на роклите тип ризи. Бившата актриса се появи с цели 4 такива рокли, докато беше на кралско посещение в Южна Африка с принц Хари през септември 2019 г., когато двамата още не се бяха отказали от задълженията си към кралското семейство.Роклите-ризи са стилни, спортно-елегантни, затова са подходящи за всякакви поводи и могат да се комбинират с пантофи, кецове, токчета, сандали и т.н.

 

Снимка: БГНЕС


Хейли Бийбър

 

Любимата на Джъстин Бийбър омая феновете си с фотосесия с лятна рокля. Хейли се е снимала на плаж и носи рокля в кремаво, която е в тон с пясъка около нея. Роклята е с бюстие, което наподобява горнище на бански, а надолу - опашка на русалка. Този тип рокля е с гол гръб, изрязана отстрани и е идеален избор за летните горещини. "Да, ще нося маска с това", написала е моделката към снимките.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) на

 

 


Емили Ратайковски

 

Моделката винаги впечатлява с провокативните си снимки в Instagram, на които е по бански и бельо. Но преди месеци, Емили реши да покаже своя стара снимка - от лято 2018 г., когато е била в Гърция. На кадъра се вижда как звездата е седнала върху мотор и е облечена с прозрачна жълта рокля на дупки. Жълтото е цветът на лятото - свързва се с плажа, слънцето, щастието. А прозрачните рокли са най-подходящи за лятото, като може да ги носите както на плажа, така и на купон.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия