Маникюр в розово - кои звезди залагат на него?

Идеи за лятото

2020-07-07 15:00:00
Маникюр в розово - кои звезди залагат на него?
Снимка: Pexels

Розовото стана един от най-хитовите цветове на 2020 г. Още през зимата се разбра, че през тази година розовото червило ще измести класиката - червеното, и ще стои много по-стилно. Розовите нюанси станаха хит и за сенките за очи, както и за маникюрите.

 

Маникюрът в този цвят е най-подходящ за лятото - сезонът на партитата, слънцето, плажовете, забавните моменти с приятели, дългите нощи. Розовото издава жизнерадостност, жажда за живот и ви прави да изглеждате сладки и мили. Ето кои звезди залагат на такъв цвят за ноктите.

 

Клои Кардашян

 

Риалити звездата доста често е залагала на розов маникюр, не само през тази година. Скоро тя показа оригинален маникюр - нокти, оцветени в няколко различни нюанса на розовото, както и в бяло и прасковено.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от GWA London (@girls_attitude) на

 

Джесика Алба

 

Само преди няколко дни актрисата се похвали с новия си маникюр. Тя е заложила на по-приглушени нюанси, класическо бледо розово за основа и бели оттенъци. Този маникюр стои много стилно и е подходящ за официални събития.

 

Дуа Липа

 

Дуа Липа е кралицата на маникюрите! Тя залага на какви ли не интересни идеи - емотикони, огнен маникюр, рисунки на животни, каре и т.н. В края на миналата година звездата беше забелязана с нокти в бонбонено или кукленско розово, украсени с червени, лилави и оранжеви камъни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BLACK LIVES MATTER (@dualipanails) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия