3 предложения за маникюр за лятото

Ето какво харесват звездите

2020-06-26 13:30:00
3 предложения за маникюр за лятото
Снимка: Pixabay

През лятото е най-добре да заложите на цветни и свежи маникюри. За плажа са модерни жълтите и сини нюанси, с морски мотиви, а емотиконките също са хит, подсказа Дуа Липа. На какви още маникюри да заложите? Ето предложения от "Pop Sugar".

 

Сай-фай аквамарин

 

Певицата Меган Тий Стелиън показа истинско произведение на изкуството. Тя е със син сай-фай маникюр. Певицата е с дълги нокти - безцветни в основата, а нагоре са в цвят аквамарин. По ноктите има имитации на очи и скъпоценни камъни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hot Girl Meg (@theestallion) на

 

Нежно розово

 

Клои Кардашян е по класиката. Риалити звездата показа ноктите си, оцветени в няколко различни нюанса на розовото - нежни, приглушени, матови. Различават се и бяло, и прасковено. Розовото и прасковеното определено са летни цветове.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от GWA London (@girls_attitude) на

 

Ягодово и виолетово

 

Карди Би също залага на розово, но го комбинира и с други цветове - ягодово червено и виолетово. Нокитите на певицата са много дълги и остри, и цветовете преливат един в друг. По тях има и нарисувани цветя и геометрични фигурки. Интересното е, че ноктите на Карди са лакирани в същите багри, в каквито е нейната дамска чанта.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия