Лято 2020 - хитови тенденции в грима

Ето на какво да заложите

2020-06-11 13:30:00
Лято 2020 - хитови тенденции в грима
Снимка: Pexels

Много от тенденциите в грима за лятото вече бяха показани от някои знаменитости, чрез снимки в социалната мрежа Instagram. Мерките заради пандемията от коронавирус, вече са отпуснати и можем да експериментираме с тези трендове, когато отиваме на почивка, на разходка или на парти. Ето кои са те.

 


Розово червило

 

То е звездата на 2020 г.! Розовите червила и гланцове станаха хит още в началото на годината, дори през зимния сезон. А през лятото розовото стои още по-добре и ви прави неустоими. Червеното червило е вечна класика, но сега трябва да го оставите за малко. През лятото най-голям хит ще е светлото розово, цвят диня. Може да заложите и  на други розови акценти - сенки, руж и т.н.

 

Снимка: Pexels

 

Розов руж

 

Комбинира се перфектно с розовото червило и изглежда страхотно за лятото. Ако сте по-бледи, непременно направете бузите румени, като заложите на светъл розов руж. Хубавото е, че с него си създавате нежен и свеж вид и почти не си личи, че сте сложили грим по бузите - изглежда естествено.

 

Снимка: Pexels


Бяла очна линия

 

Певицата Ариана Гранде направи бялата очна линия истински хит - тя се появи с такъв грим в клипа към песента си с Лейди Гага - "Rain on Me". Ариана и Джиджи Хадид нанасят бялата очна линия по интересен начин - линейно. Може да се нанесе и на долния, и на горния клепач. С бяла очна линия винаги ще правите впечатление, ще изглеждате едновременно игриви, но и изискани.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на

 

 

Жълти сенки

 

Много хора оставят жълтите сенки от палетата недокоснати, но това трябва да се промени. Лято 2020 е лятото на смелите тенденции и експериментите. Жълтото е цветът на този сезон, затова не се притеснявайте да се появите с жълти сенки на парти или на разходка. Те карат очите ви да сияят и стоят прекрасно, ако заложите само на тях - без да нанасяте и друг грим. Може да сложите само малко спирала.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emily Cheng (@emilychengmakeup) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия