Макси мода за лято 2020

Заложете на широки дрехи

2020-05-20 16:30:00
Макси мода за лято 2020
Снимка: Pexels

Лятото наближава, а с него идват и новите тенденции. Вече е позволено да прекарваме повече време навън, по паркове и заведения, а скоро ще можем и да пътуваме, така че трябва да помислим какви дрехи ще вземем за морето или планината и с какво е най-добре да се появим на партито в града. От световните издания отбелязват, че макси модата ще е истински хит през това лято. Става дума за широки и обемни поли, рокли, панталони. Тези дрехи са перфектни за горещините, тъй като не спарват и държат прохладно. Ето някои съвети на какво да заложите.

 


Макси флорална пола

 

От "Vogue" пишат, че дългите широки поли с флорални мотиви ще са топ тенденция за лято 2020. Този тип поли са вечен хит за лятото, много дами залагат на тях за плажа и за разходките в парковете и градините. Важно е да заложите на възможно по-дълга пола, която дори се опира в земята, пишат от изданието. Флоралните мотиви са подходящи за лятото, а флорална широка и дълга пола създава романтична бохемска визия. Ашли Олсън скоро беше забелязана с такъв тип пола.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @olsenstan на

 


Макси рокли

 

През последниците месеци, дори по време на карантината, много знаменитости показаха, че залагат на широки и обемни рокли. Вече не е модерно да покажете, че сте във форма, като заложите на тясна и впита рокля. Напротив, ако широката рокля ви стои добре и елегантно, значи всичко ви отива и може да омайвате с визията си. Актрисата Приянка Чопра заложи на дълга и широка рокля с флорални мотиви. Роклята е с дълги ръкави и е комбинирана с колан.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Priyanka-Chopra.us (@priyankacentral) на

 

Карго панталони

 

Тези панталони скоро отново се превърнаха в хит, но се смяташе, че те са подходящи основно за мъжете. Това няма да е така през лятото на тази година. Широките карго панталони с джобове ще са сред топ тенденциите и при дамите. С тях ви е по-комфортно в горещото време, защото тези панталони не са прилепнали. А и много световни модни марки вече ги включиха в колекциите си. Карго панталоните са част от уличната мода и спокойно може да ги носите за разходки, плаж, дори за леки походи в планината. Някои дами дори ги комбинират с токчета и така стават подходящи и за официални събития.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stella McCartney (@stellamccartney) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия