Тренд: Флорален кроп топ

Дуа Липа го направи хит

2020-06-16 16:30:00
Тренд: Флорален кроп топ
Снимка: Pexels

В последните години Дуа Липа е една от звездите, които задават много модни тенденции и винаги впечатляват с тоалетите си.

 

През зимата тя доказа, че копринените костюми, които бяха хит през 90-те, отново се връщат на мода и ще бъдат перфектен избор за официални събития.

 

Преди няколко седмици певицата зададе нов тренд, когато отиде до магазина, за да си вземе препарат за миене на съдове. Тя публикува в Instagram снимка, на която е с черен панталон с висока талия, маска, слънчеви очила и къса блузка с дълъг ръкав и деколте, която е с флорални мотиви и е вързана отпред с панделка. "Отивам да купя таблетки за миалната машина", написа тя, а феновете останаха впечатлени от облеклото ѝ.

 

Ретро топът, който тя е избрала, е в черен цвят и е с големи маргаритки в бяло и жълто. Изрязаните къси топове с дълъг ръкав и връзки бяха модерни през 70-те години, а тогава бяха хит и дрехите с изобразени маргаритки.

 

Смята се, че късите топове с дълъг или къс ръкав и флорални мотиви отново ще станат хит през 2020 г. Те са стилни и подходящи за официални събития. Но заради флоралните мотиви, може да се носят и на плажа, и на разходки в планината или сред природата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия