Фибите се завръщат!

Хит сред звездите

2020-02-18 16:30:00
Фибите се завръщат!
Снимка: Pixabay

През последните 2-3 години отново става много модерно да се носят аксесоари за коса.

 

Есента на 2019 г. доказа, че в хит отново са се превърнали диадемите от плат и тези, наподобяващи корона, както и блестящите фиби и шноли, големите ластици за коса и панделките за коса.

 

През зимата и пролетта обаче най-голямо предимство се дава на фибите, забелязват от "Teen Vogue".

 

Фибите отдавна са любим аксесоар на моделката Джиджи Хадид, тя редовно се появява с такива по ревюта и официални събития. Но вече на тях залагат и други холивудски знаменитости.

 

Снимка: БГНЕС

 

Една от тях е популярната певица Дуа Липа. Скоро тя публикува снимка в Instagram, на която се вижда, че си е сложила 2 фиби и е облечена небрежно. Дуа скоро стана блондинка и е заложила на бледорозови фибички. Косата ѝ е разделена централно  на две части, фибите са захванали бретона от двете страни - точно както се носиха през 90-те години.

 

Тогава беше много модерно да се прави такава прическа, като Бритни Спиърс, момичетата от Spice Girls, Миша Бартън и др. редовно се появяваха с фибички.

 

В последните години на фиби залагат певицата Ариана Гранде, моделът Ашли Греъм и риалити звездата и манекенка Кендъл Дженър.

 


Снимка: БГНЕС

 

Фибите се появяват и в колекциите на някои луксозни марки, например "Гучи".

 

Ако украсите косата с фиби, вие залагате на носталгията по миналото, създавате си невинна и сладка визия, но и едновременно - изглеждате чаровно и фатално, смятат специалисти.

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия