Защо Кралицата, Кейт и Меган се появиха в кафяво?

И трите залагат на този цвят от началото на годината

2020-01-17 13:30:00
Защо Кралицата, Кейт и Меган се появиха в кафяво?
Снимка: БГНЕС

В последните дни една от най-горещите теми е оттеглянето на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл от кралското семейство. Те обявиха това на 8 януари и шокиха много фенове.

 

Но от британското издание на "Cosmopolitan" забелязват нещо интересно - че трите най-известни дами от семейството - кралица Елизабет Втора, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се обличат в еднакъв цвят от началото на годината. И трите залагат на тоалетите в кафяво.

 

Само няколко часа преди официалното съобщение на херцозите на Съсекс, Меган беше снимана в Канада с поло, пола и токчета в кафяво, както и с палто в кремаво.

 


Снимка: БГНЕС

 

Кралицата се появи в кафяв костюм на първото си публично събитие след съобщението на Хари и Меган. Тя беше заснета в автомобил по пътя към църквата. От списанието изтъкват, че кралица Елизабет често залага на цветните и ярки костюми и те са нейна запазена марка, редовно се появява с костюми на кралския дизайнер Анджела Кели. Но сега тя също е избрала приглушен нюанс на кафявото за тоалета си.

 

Снимка: БГНЕС

 

Според материал на "BBC", кралицата веднъж казала: "Ако нося бежово, никой няма да знае коя съм".

 

Кураторът на изложбите от Кралския колекционен тръст Каролин де Гуита казва пред "New York Times": "Кралицата винаги е знаела, че тя трябва да се отличава от тълпата и затова шапките винаги са играли важна роля в нейния гардероб".

 


Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

 

Снимка: БГНЕС

 

Снимка: БГНЕС

 

Кейт Мидълтън също рядко се е появявала в кафяво, но преди няколко дни тя беше заснета да излиза от двореца Кенсингтън и се видя, че носи пуловер в шоколадово и бежово палто.

 

Модните специалисти смятат, че това не е просто съвпадение. Кралските особи редовно използват тоалетите си, за да изпратят някакво послание на света.

 

Според "Verywell Mind", кафявото говори за сила и сигурност. То често е асоциирано с издръжливост, надеждност, отговорност, стабилност и безопасност, особено по отношение на семейството и приятелите.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия