Креативност: Троян Белисарио с булчинска рокля на парти

Вижте как се похвали актрисата

2020-01-09 10:30:00
Креативност: Троян Белисарио с булчинска рокля на парти
Снимка: Reuters

Троян Белисарио прояви истинска креативност при избора си за тоалет за афтърпарти за церемонията по връчването на наградите "Златен глобус".

 

Много от знаменитостите се появиха с рокли, които съчетават бяло и черно, но актрисата беше по-оригинална. Бяло-розовата рокля на Троян включваше и елемент от булчинската ѝ рокля. 

 

Звездата от тийн сериала "Малки сладки лъжкини" отиде на афтърпартито заедно със съпруга си Патрик Адамс и впечатли всички с тоалета си. Топът на роклята е бледорозов и леко набран, а полата е бяла и дълга.

 

Впоследствие актрисата сподели, че полата с воал всъщност е бил от сватбената ѝ рокля. Тя публикува снимка с роклята и съпруга си в социалната мрежа Instagram и написа: "Носих половината си булчинска рокля. Прибрахме се вкъщи преди 11 ч. Ядем сладолед. Честити златни глобуси 2020".

 

Троян Белисарио: открито за проблемите с кърменето

 

Сватбата на Белисарио и Патрик се състоя през декември 2016 г. На церемонията звездата изглеждаше ослепително, като роклята беше с V-образно деколте отпред и на гърба, и беше с 3/4 ръкави. Роклята е дело на компанията "Cortana". 

 

Колежките на Троян от "Малки сладки лъжкини" - Ашли Бенсън и Шей Мичъл също се появиха на някои от афтърпартита по повод наградите. Шей заложи на рокля с флорални мотиви и високо деколте, а Ашли - на блестяща рокля в златисто, розово, сиво, с буфан ръкави.

 

View this post on Instagram

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия