4 зодии, които винаги изпъкват с тоалетите си

Ето кои са те

2020-01-06 18:00:00
4 зодии, които винаги изпъкват с тоалетите си
Снимка: Pixabay

Те са стилни, елегантни, обичат модата, четат всичко за тенденциите и обичат да пазаруват, но не само това - умеят да избират най-интересните и екстравагантни тоалети, да правят такива комбинации, с които винаги да изпъкват. Вижте и кои са тези зодии.

 


Овен

 

Обичат да са център на внимание, затова и избират дрехи, които правят впечатление. Винаги изненадват хората с избора си и всеки забелязва облеклото им. Целят да впечатлят околните и всеки да коментира стила им. Не се притесняват и залагат на много смели тенденции и екстравагантни дрехи, понякога напомнят на стила на Лейди Гага. Харесва им дори да носят нелепи и странни костюми на партита. Най-смелите са и не им пука за негативните коментари.

 


Козирог

 

Те правят впечатление най-вече с ретро стила си. По принцип са сериозни, отговорни, строги. Но след дълъг и натоварен ден в училище или работата, могат да изненадат околните с много елегантно, интересно и чудно облекло. Появяват се на партито с рокля от миналия век, костюм с кръпки, жилетки, дори странни аксесоари като бастунчета. Залагат на блестящи костюми с брокат и изглеждат като рок звезда.

 


Лъв

 

Лидерите на зодиака също няма как да останат незабелязани. Те обичат да са под светлината на прожекторите, да получават комплименти, да бъдат звездата на вечерта и да изненадват другите с модните си тоалети. Лъвовете искат да изпъкнат, да получат одобрение, да са най-страхотните в залата. Те избират бляскави тоалети, не се притесняват да са по-провокативни и разголени. Дамите омайват с екстравагантни рокли с воали, корсети, огромни колани и т.н.

 


Телец

 

Имат навика да закъсняват, защото твърде дълго избират тоалет, правят различни комбинации, преобличат се няколко пъти, избират различни аксесоари. За Телците е много важно да изглеждат добре, да са елегантни и забележими, но не по крещящ начин. Просто имат усет - знаят кое стои добре, кое с какво си пасва, как да направят впечатление на всяко събитие.

 

4 зодии, на които им е отредено да са богати


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия