6 тенденции в тоалетите за 2020 г.

Вижте как да сте по-модерни

2020-01-01 13:30:00
6 тенденции в тоалетите за 2020 г.
Снимка: Pixabay

През 2020 година на почит ще бъдат и спортното, и елегантното, и ще е най-добре, ако може да съчетавате и двата стила. От колекциите на световните дизайнери, които бяха представени през есента, вече си пролича, че някои тенденции от 2019 г. остават хитови и през новата година, но има нови трендове, с които ще изглеждате стилно. Ето какво ще е модерно в облеклата през 2020 г.

 


Широки набрани ръкави

 

Те станаха много популярни през лятото на 2019 г. Широките набрани ръкави на блузите и роклите за перфектни за романтичните и нежни дами, които си падат по ретро стила и обичат да ходят на бляскави събития. Те бяха модерни през 80-те и 90-те години и често се свързват с диско визията. С тях не може да останете незабелязни.

 

Снимка: Pexels


Дрехи на точки

 

Тази тенденция също е наследство от миналата година. През лятото на 2019 г. беше много модерно да се носят къси рокли на точки. Сега точките отново превземат света на модата - купувайте смело блузи, пуловери, поли, рокли, бански и дори чорапи и ръкавици на точки, съветват специалистите. Това е вечна класика и ще изглеждате елегантно.

 

Снимка: Pexels


Плисирани дрехи

 

Както вече става ясно, през 2020 г. ще е по-модерно да обличате широки дрехи, такива с воали, а не тесни и прилепнали блузки, дънки и рокли. Плисираните тоалети - рокли, поли, блузи и дори панталони с плисирани мотиви ще са много актуални. С тях изглеждате по-официални, а и в същото време те скриват подутото коремче и широките бедра. Те също напомнят за модата от 90-те.

 

Снимка: Pexels


Тоалети в бледожълто

 

Жълтото ще е един от най-хитовите цветове за 2020 г. Но не яркожълтото, което напомня за жаркото слънце или лимоните, а по-убития нюанс - бледожълто, може и такова, което преминава към светлозелено. Много модели дефилираха с такъв цвят тоалети, когато представяха колекциите на Нина Ричи, Саймън Порт Жакюм и Виктория Бекъм. Бледожълтото е много елегантен цвят, често принцесите от приказките носят такива рокли, например Бел от "Красавицата и звяра". Той ви прави по-стилни, но и уверени, лъчезарни и различни.

 

Снимка: Pexels


Дънкови поли

 

Ако залагате на поли през новата година, купувайте си основно дънкови. Дори специалистите съветват да носите по-често дънкови поли, а не джинси и дънки. Дънковите поли бяха много хитови през 90-те и с тях ще постигнете ретро визия. Те ви правят по-женствени, жизнерадостни и с тях изглеждате като от стар филм - готови за приключения.

 

Снимка: Pexels

 


Бермудки

 

Панталоните тип "Бермудки" се завръщат през 2020 г. Този тренд е сред любимите на звездите от клана Кардашян. Бермудките са спортни, но са много хитови и може да ги съчетавате с топове, потници, дори с ризи. През пролетта и лятото носете такива шорти с дължина малко над коляното. Дамите, които носят бермудки, са самостоятелни, смели и непокорни.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия