5 модерни аксесоара за 2020 г.

Вижте кои са те

2019-12-26 13:30:00
5 модерни аксесоара за 2020 г.
Снимка: Pexels

Аксесоарите са чудесен начин да освежите визията си, да я направите по-интересна, да блеснете на официално събитие и да заявите себе си. Атрибутите за коса, чантите, коланите, бижутата са перфектно допълнение към тоалетите и хитовите прически. Ето на кои аксесоари да залагате най-често през новата година.

 


Панделки и ластици за коса

 

През есента се разбра, че панделките за коса се завръщат и те станаха много актуални в последните месеци. С тях вие залагате на ретро визия и напомняте на героини от старите филми и книги. Те напомнят и на детството, затова с тях изглеждате и игриви, и лъчезарни. През новата година също ще е модерно да ходите с панделки в косите, а за новогодишната нощ и за партита - слагайте блестящи панделки и ластици. Големите и обемни ластици, които бяха модерни през 90-те също ще са хит. Купувайте такива с брокат.

 

Снимка: Pixabay

 


Златни обеци

 

Високосните години са подвластни на Слънцето, затова през тях се носи основно злато. 2020 е така, затова не се притеснявайте да слагате златни бижута. В следващите месеци обеците ще вземат превес над медальоните, пръстените и гривните. Ще изглеждате много стилно и елегантно със златни обеци, а не забравяйте, че на тях залагат звезди като Бела Хадид, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и др. Вариан е също носенето на перлено розови обеци.

 

Снимка: Pixabay

 


Малки бляскави чанти

 

На мода ще са малките чанти, в които може да носите основно ключове, телефон, пари, кърпички, червило. Залагайте на тях и в ежедневието, а не само за официални събития. Но е хубаво да носите отличаващи се и екстравагантни чанти - например, такива с панделки, набръчкан плат, имитиращи мрамор или сребро, украсени с бижута и т.н.

 

Снимка: Pexels

 


Диадема

 

Цялата 2019 г. беше подвластна на диадемите, а през лятото на плажа те бяха истински хит. През 2020 г. няма да има промяна в ситуацията - колкото повече диадеми имате, толкова по-добре. Слагайте ги за всякакви поводи, купете си диадеми в различни цветове, за да може да ги комбинирате с повече тоалети. Тези от плат са идеални за плажа, разходките в парка и си пасват с дрехите в бохо стил. Пластмасовите диадеми и тези, покрити с диаманти, камъни, брокат и т.н. са супер за партита, театри, балове, романтични вечери и т.н. Блестящите диадеми ще са много модерни.

 

Снимка: Pexels

 


Фиби

 

Това е поредна тенденция, която се завръща от 90-те години - големите фиби, които са отрупани с камъни, украсени с цветчета, брокат, или имат някакъв надпис. Този аксесоар беше актуален и през 2019 г. Слагайте повече фиби на косата, не се ограничавайте само с 2, например. Джиджи Хадид редовно залага на фибите. С тях постигате ретро и диско визия.

 

Снимка: Pexels

 

Снимка: Reuters

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия