3 тенденции в грима за коледните партита

Вижте кои са те

2019-12-06 16:30:00
3 тенденции в грима за коледните партита
Снимка: Pixabay

Дойде сезона на коледните партита, тържества и на многобройните събирания с приятели и роднини. Ако искате да блеснете на партито, трябва да внимавате не само с избора на официален тоалет и прическа, но и с гримирането. През декември навсякъде е пълно с блестяща коледна украса, лампични, светлини. Затова е хубаво и вашият грим да е с бляскав акцент - за да сте в тон с празниците. Ето и на какви гримове да заложите.

 


Розово блестящо червило

 

Червеното червило е вечна класика, но може да го използвате по всяко време на годината - сега заложете на нещо по-смело и сияйно! Най-добре е да нанесете тъмнорозово или цикламено червило с отблясък, за да изглежате изкусителни, игриви, но и стилни. Така изглеждате като принцеса от приказките. Розовото е празничен цвят, а и е цветът на флирта - ще съберете погледите.

 

Снимка: Pixabay


Маникюр с брокат

 

Тази тенденция от началото на века се завръща с пълна сила. Зарежете доскоро модерния френски маникюр и си направете нокти с брокат. Може да нанесете матов лак за основа и отгоре да украсите с блестящи фигурки и точки. Или пък просто да си купите блестящ лак. Подходящи нюанси са кафявото, сивото, оранжевото, бежовото, мръсно бялото, златистото.

 

Снимка: Pixabay


Снежни сенки

 

Есента беше сезона на котешкото око, но сега е време за нещо по-празнично и свежо - нанасяйте не черна очна линия, а блестящи сенки в светли цветове. Ако изберете светлосиньо, бяло, светлосиво ще изглеждате в тон със зимата - все едно сте изрисували снежинки на клепачите. С тези нюанси очите ви ще изглеждат по-големи.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия