Хит: Коса в цвят греяно вино

Нова тенденция за есента и зимата

2019-11-28 16:30:00
Хит: Коса в цвят греяно вино
Снимка: Pexels

Когато температурите паднат, започне да се стъмнява много рано и вече започнем да чакаме и да се подготвяме за коледните празници, започва и периодът на топлите напитки - капучино, горещ шоколад и любимото греяно вино, което е хит на всички коледни базари.

 

Когато чуем за него си преставяме именно снега навън, красиво украсените пазари и елхи, коледното дръвче вкъщи, дебелите чорапи, щипещия студ, но вече може да добавим към този списък още нещо.

 

Цветът на греяното вино става истински хит за цвят на косата, твърдят от "Pop Sugar". Това вино е много вкусно и ви топли в зимните вечери, но е и прекрасно на цвят.

 

Снимка: Pexels

 

Червеното е тъмно, дълбоко, фатално, страстно и прави дамите неустоими. С такава коса те изглеждат магнетични, загадъчни, но и любвеобилни, твърдят специалисти. Тази тенденция вече завладява социалната мрежа Instagram и много хора постват снимки с хаштага mulledwine.

 

"Косата в цвят греяно вино съдържа всички тонове на червеното - от истинско червено до виолетово и синьо, затова отива на всеки цвят кожа и е чудесен начин да промените стила си", казва Джейсън Колиер, фризьор на звезди като Виктория Бекъм и Джъстин Тимбърлейк.

 

Една от знаменитостите, която вече заложи на подобна прическа, е актрисата Зоуи Дойч.

 

Прическа за есента: Балеаж

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия