Най-модерните аксесоари за коса за есен 2019

Вижте кои са те

2019-10-03 13:30:00
Най-модерните аксесоари за коса за есен 2019
Снимка: Pexels

Аксесоарите за коса ще останат актуални и модерни и през есента. Те придават на прическата по-разчупен вид и така правите впечатление със стила си. Ето и кои ще са най-хитовите аксесоари, на които да залагате през сезона.

 


Диадеми

 

Диадемите от плат бяха истински хит през лятото, особено за плажа. Жената на принц Уилям - Кейт Мидълтън, е фенка на тези аксесоари и редовно се появява с тях. През есента също ще изглеждате елегантни и в крак с модата, ако носите диадеми. Но може да залагате на всякакви видове - и такива от плат, и такива с камъни и брокат, и кожени, и такива, наподобяващи корона. Диадемите са най-лесните за използване аксесоари за коса и винаги може да намерите такава, която ще ви отива.

 

Снимка: Pexels

 


Блестящи фиби и шноли

 

Фибите и шнолите са подходящи за всяка прическа - вече дори дамите с най-късите коси също залагат на фиби. През този сезон е най-добре да купувате фибички и шноли, които са обсипани с брокат - така ще изглеждате най-стилно, а и тези аксесоари са подходящи за официални събития. Моделът Джиджи Хадид много често включва фиби в прическата си.

 

Снимка: Pixabay

 

Снимка: Reuters

 


Панделки

 

Това е завръщане от 90-те години, когато момичетата редовно бяха окичвани с кордели и си слагаха панделки в косите. Панделките несъмнено придават по-палав и игрив вид на дамите, но ако са от коприна или са прозрачни, те изглеждат елегантно и можете да ги комбинирате с по-официални тоалети.

 

Снимка: Pixabay

 

3 прически, които ще са хитови през есента

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия