3 прически, които ще са хитови през есента

Вижте кои са те

2019-09-20 12:30:00
3 прически, които ще са хитови през есента
Снимка: Pexels

Есента е тук, а с новия сезон идват и нови тенденции в прическите. През следващите месеци може да заложите на една по-различна визия и да правите експерименти с косата си. Ето кои прически ще са най-актуални.

 


Полу-опашка

 

Това е класика. Някои смятат тази прическа за небережна, но пред есента и зимата тя ще е доста стилна и хитова. Трябва просто да захванете по-горната част на косата и да я вържете на опашка, а по-долната да оставите пусната. Това придава повече обем на косата, казва Девин Тот, стилист от Ню Йорк, пред "Pop Sugar". Героияната на Блейки Лайвли в "Клюкарката", Серина ван дер Удсън, често залагаше на такава прическа.

 

Снимка: Reuters


Панделки

 

През лятото са много актуални диадемите от плат, а през есента може да експериментирате с огромни ластици, панделки и кърпи. Най-хубаво е, ако успеете да завържете кърпата като панделка. Аксесоарите за коса са водещ тренд за 2019 г. Тот казва, че ако заложите на панделки в цвят червено кадифе, ще изглеждате много елегантно - това е нюанс, който напомня за есента. С панделка ще изглеждате игриви, но и стилни.

 

Снимка: Pixabay

 

Снимка: Pixabay

 

Бретон

 

Ако сте се колебали дали да си направите бретон, сега е моментът. Бретонът е сред най-лесните опции за освежаване прическата и променяне на излъчването. Лятото е прекалено горещо за бретон, понякога той дразни челото, но затова зимата и есента са подходящо време за тази прическа.

 

Снимка: Pexels

 

4 стъпки към перфектната конска опашка

 

Хит: Коса в два цвята

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия